2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Gyanús csomag miatt dolgoztak a tűzszerészek

Egy speciális, erre a célra rendszeresített eszközzel "hatástalanították" a tűzszerészek azt a csomagot, amelyet még csütörtök kora délután adott át egy ismeretlen nő Orosházán az egyes számú postahivatalban; a csomag nem tartalmazott robbanószerkezetet.
2009. szeptember 10. csütörtök 21:42 - HírExtra
A postahivatalban egy 60-65 év körüli, 160-165 centiméter magas nő jelent meg fél egykor és a kezében hozott csomagot átnyújtotta az egyik alkalmazottnak azzal, hogy adja át főnökének, majd távozott. A dolgozók gyanút fogtak és értesítették a rendőrséget, akik a személy- és vagyonbiztonság érdekében kiürítették a postát, a mellette lévő bank épületét, a környező lakásokat és értesítették a tűzszerészeket. A szakemberek megérkezésüket követően megvizsgálták a csomagot, majd a már említett berendezés segítségével "hatástalanították" és megállapították, hogy robbanószerkezetet nem tartalmazott - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A forgalom csak az esti órákba állt helyre a posta épületében.

Az orosházi rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés miatt indított nyomozást és keresi a csomag átadóját - tette hozzá Albert István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását