2024. június 17. - Laura, Alida

Beckham szerint meglehet a vb-arany

Az angol futballválogatott kapitánya, David Beckham szerint a nemzeti együttes olasz szakvezetője, Fabio Capello módszereinek köszönhetően megnyerhetik a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságot.
2009. szeptember 5. szombat 10:08 - HírExtra
„Úgy gondolom, Capello metódusa segíthet abban, hogy világbajnokok legyünk. A játék technikai, fizikai részével, a felkészülés minőségével eddig is minden rendben volt, ami változott: a mentalitás, a játékosok felfogása. Most már a meggyőződéssel, a győzelembe vetett hittel sincs baj, és mint csapat is nagyszerűen működünk, éppen Capellónak köszönhetően. Lelkileg is együtt vagyunk mind a pályán, mind az öltözőben” – fogalmazott a legnépszerűbb spanyol sportnapilapnak, a Marcának adott nyilatkozatában Beckham.

A jelenleg amerikai klubcsapatban, a Los Angeles Galaxyben játszó középpályás ugyanakkor elismerte: a világbajnoki cím megszerzése felé vezető úton azért némi szerencsére is szüksége lesz az angol válogatottnak.

Anglia meglehetősen régen – 1966-ban –, és eleddig egyetlen egyszer nyert vb-t, akkor is hazai földön diadalmaskodott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását