2024. május 18. - Erik, Alexandra

BKV: Molnár Györgynek kell távoznia

Molnár György titkárságvezetőt találta felelősnek a BKV belső vizsgálata, amelyet a hétfőn este kiküldött hamis tartalmú közlemény miatt indított a cég, ezért tőle közös megegyezéssel megválnak - közölte a közlekedési vállalat szerdán az MTI-vel.
2009. szeptember 2. szerda 19:56 - HírExtra
Molnár György végkielégítés nélkül távozik a BKV-tól - olvasható a közleményben.
Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta: Molnár feladata volt az igazgatósági és felügyelőbizottsági ülések dokumentumainak előkészítése és kezelése. Ő adta át a sajtóosztálynak azokat a dokumentumokat, amelyek alapján a közlemény született - tette hozzá. Mint mondta: ezekben a dokumentumokban határozati javaslatok voltak, nem pedig az elfogadott határozatok.

A kommunikációs vezető keddi sajtótájékoztatóján jelentette be: azonnali belső vizsgálatot indítottak, mert hétfőn este valótlan tartalmú közleményt adtak ki, amelyet kedd reggel korrigáltak.

A felügyelőbizottság legutóbbi, augusztus 28-án tartott ülésén határozott úgy, hogy nyilvánosságra hozzák nemcsak a határozatokat, hanem a teljes jegyzőkönyvet is. A sajtóirodára egy olyan dokumentum került, amely a határozati javaslatokat is tartalmazta, ennek alapján írták meg a közleményt, de abban egy olyan mondat is szerepelt, amely a határozatok közé végül nem került be - mondta a kommunikációs vezető kedden.

A szerda délután a BKV felügyeletéről zajló koalíciós egyeztetést követően Demszky Gábor bejelentette: visszahívják a BKV igazgatóságának és felügyelőbizottságának tagjait, és az új igazgatóságot a kormány delegáltja vezetné a jövőben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. szeptember 2. 21:08
Én kirugnám a portást is,mert ő szokta beengedni a lopós BKV vezéreket.Őket nem lehet kirugni,mert tul sok végkielégitést kapnának.Elüldögélnek ezek még 4-5 évig,mig le nem jár a szerződésük.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását