2024. május 17. - Paszkál

Armstrong: ez kemény lesz!

"Az a célom, hogy 2010-ben megnyerjem a Tourt" - mondta a Eurosportnak adott szombati interjújában Lance Armstrong, az amerikaiak klasszisországúti kerékpárosa, aki pályafutása során hétszer diadalmaskodott a francia körversenyen.
2009. augusztus 30. vasárnap 15:14 - HírExtra
A hamarosan 38. születésnapját ünneplő texasi kerekes három és fél év kihagyás után visszatérve idén harmadik lett a világ legnagyobb presztízsű viadalán, amelyet asztanás csapattársa, a spanyolAlberto Contador nyert meg. A verseny közben arról szóltak a hírek, hogy kettejük viszonya enyhén szólva nem felhőtlen.

"Csakugyan sok feszültség volt a csapaton belül, de nem csak közte és köztem, mások is benne voltak, így nem egyszer néma csönd uralkodott a közös vacsorákon" - mondta erről Armstrong.

Saját teljesítményét értékelve úgy fogalmazott: valószínűleg jobb volt, mint ahogy azt sokan várták, de talán nem annyira jó, mint amit ő várt magától. Hozzátette: "Jövőre jobb leszek, mint idén.Nem tudom, hogy ez elég lesz-e Alberto legyőzéséhez, de mindenesetre megpróbálom."

A versenyző már a Tour közben bejelentette, hogy a következő szezont az amerikai RadioShack csapatban kezdi, most pedig azt is elárulta, hogy a gárda magját ugyanazok a kerékpárosok alkotják majd,mint az Asztanánál, bár neveket nem említett. Szakértők szerint a német Andreas Klöden és a szintén amerikai Levi Leipheimer biztosan ott lesz Armstrong mellett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását