2024. június 18. - Arnold, Levente

A szocik a "legmocskosabb" kampányra készülnek?

Mivel a szocialisták soha nem álltak még ennyire rosszul a választások előtt, ezért minden idők legmocskosabb, az ellenfeleket lejárató kampányára lehet számítani a részükről
2009. augusztus 26. szerda 07:08 - HírExtra
A politikus szerint nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Gyurcsány Ferenc bizalmasaként az a Ficsor Ádám menedzseli ősztől az MSZP felkészülését a kampányra, akit áprilisban még a titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszterré neveztek ki, így "ő már javában gyűjti az információkat".

A szolgálatoknak a szocialisták jelentős szerepet szánnak a kampányidőszakban - emelte ki Szijjártó Péter, aki szerint az országot tönkre tevő MSZP soha nem félt ennyire az elszámoltatástól, a számonkéréstől.

Az úgynevezett "szélsőségesekkel" való riogatás mellett nem hiányozhat majd a polgári jobboldal és a nemzeti radikálisok vezetői ellen indítandó - valótlanságokra vagy féligazságokra épülő - kommunikációs hadjárat sem - olvasható a lapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. augusztus 26. 11:28
Ezt mondjuk, nem hiszem. Azért annyira ők se hülyék, hogy ezzel vadítsák el maguktól azt a töredéknyi szavazót. Ja, hogy rosszakat mondanak a fideszre? Hát, hiszen lehet is! Mióta ilyen mimóza lelkületűek?
Imres
2009. augusztus 26. 09:40
A szocik a legmocskosabb kampányra készülnek.
Nem kérdőjellel a végén.
manioka
2009. augusztus 26. 08:31
A lenyúlós szógyártó jobban tenné ha mélyen hallgatna, vagy netán probléma hogy a szocik is a fityesz módszereit akarják gyakorolni. Az összes politikus rosszabb mint a börtönben lévő bűnöző, mert ezek büntetlenül csalhatnak és lophatnak.Minden csak a lenyúlásról szól, az árát pedig nekünk kell megfizetni, mi éhen halunk, ezek az ingyenélő léhűtők pedig milliomosok a tőlünk ellopott pénzekből.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását