2024. április 29. - Péter

Ismét kifosztották a dögös színésznőt!

Egy nyugodt perce sincsen már Lindsay Lohannek, mert másodjára rabolták ki. Annyira retteg, hogy testőröket szeretne felfogadni.
2009. augusztus 25. kedd 13:50 - HírExtra
Három hónap alatt kétszer is betörtek Lindsay Lohan lakásába, s annyira retteg a huszonhárom éves színésznő, hogy kénytelen volt a rendőrség segítségét kérni. Attól fél, hogy ezek után őt is meg fogják támadni.

„Egyelőre még folyik a nyomozás, de gyanúsítottak nincsenek.” – nyilatkozta a színésznő szóvivője a BBC-nek. A legutóbbi támadás során kiszakították a falból a széfet, és több ékszerét is eltulajdonították Lindsaynek.

Kipakolták a házát


Az incidens vasárnap este történt, s maga Lindsay vette észre a betörést, mert arra ért haza, hogy ismét fel van forgatva az egész lakás. „Attól fél, hogy őt is támadás éri, hiszen most már ez kifejezetten célzott betörésnek tűnik, mintha ellene irányulna. Rengeteg személyes holmiját elvitték, egy perc nyugta sincsen már.” – mesélte Lindsay egyik barátja. Azt is elárulta, hogy a botrányhősnő minden vágya, hogy testőrök kísérjék minden lépését.

Hogy ki lehet a betörő? Bárki, hiszen majd’ mindenki tudja, hogy merrefelé lakik Lindsay Lohan, a legtöbb paparazzi éjjel-nappal kísérgeti a színésznőt. Egy pár haragossal is rendelkezik, s az sem kizárt, hogy egyik ellensége áll az incidensek mögött. Vagy csak egyszerűen tudja a betörő, hogy Lindsay egy nap alatt újra feltölti ékszeres ládikóit, és a széfet is, így érdemes oda havonta visszajárni.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását