2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ugrás a mélybe a Szigeten

Bár a Sziget látogatóinak egy nagy része a koncertek és az egyéb programok között leginkább a vendéglátó helyeken múlatja idejét, sokan vannak, akik a fesztiválon elérhető különböző sportok felfedezésével ütik el az időt.
2009. augusztus 15. szombat 19:54 - HírExtra
A bejárat után nem sokkal egy kalandpark várja az extrém sportok rajongóit, itt a vállalkozó kedvűek egy drótkötélen akár száz méterre is átcsúszhatnak, több méterrel a sétáló tömeg feje felett.

A Sziget legsportosabb része egyértelműen a Honvéd üdülőben kialakított helyszín, ahol többek között "klasszikus" játékokban, kispályás labdarúgásban, strandfociban, strandröplabdában és kosárlabdában is szerveznek körmérkőzéses tornákat.

Itt újságírókkal, zenészekkel és médiaszemélyiségekkel is összecsaphatnak a szigetlakók.
Természetesen a szervezett kereteken kívül is gyakran előkerül egy-egy labda a szigetelők hátizsákjaiból, ilyenkor előfordul hogy néhány vállalkozó kedvű fiatal "nemzetközi" mérkőzéseket játszik.

Ezen kívül számos sport, a lábtengó, a parkröplabda, a tenisz, a kötélhúzás, az asztalitenisz, a tollaslabda, lábtoll-labda, a gólyalábas foci, a beach ball, a baggy, a csocsó, a darts, a petanque, és az asztali hockey "szerelmesei" is próbára tehetik ügyességüket.

Az extrémsportok kedvelői ezúttal is levethetik magukról az 50 méter magas bungee jumping daruról, de a katapult formájában ugyanezt az élményt fordítva is átélhetik. A zuhanás élménye rengeteg fiatalt vonz, gyakran előfordul, hogy sorba kell állni a "kilövő állomásnál", akár még az éjszaka kellős közepén is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását