2024. május 5. - Györgyi

Botrány? Stohl András részegen verekedett egy kocsmában!

Alaposan felöntött a garatra, majd részegen verekedni kezdett Stohl András egy kis somogyi falu kocsmájában. Majdnem feldöntött egy játékgépet, majd földre került.
2009. augusztus 13. csütörtök 10:59 - HírExtra
Nem bír magával Stohl András – a nagy vadász hírében álló színész ezúttal egy kocsmai csetepaté miatt került a középpontba. Egy kis somogyi település kocsmájában először egyik jó barátjával és vadásztársával „került összetűzésbe”, ami odáig „fajult”, hogy is idő után már egymást fojtogatták a padlón…

„Jó messzire elutaztam, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, de úgy látszik, még ilyenkor sem tudok elbújni a kíváncsi szemek elől” – mondta Stohl a Blikknek arra utalva, hogy bizony a bulvárlap egyik „riportere” örökítette meg a valóban nem mindennapi kikapcsolódásának „részleteit”.

Persze joggal mondhatja Stohl, hogy abban nincs semmi rossz, ha iszik egy-két féldeci pálinkát, majd elkezd dulakodni, és majdnem felborít egy automatát.

Hiszen csak színjáték volt az egész…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. augusztus 16. 17:16
Ez az ürge nagyon el van szálva magától.Azt hiszi
hogy filmforgatáson van ahol nem ütnek vissza.Meg érdemelne egy jó falusi parasztlengőt a nagy arcába.Egyébként az arc mimikája messziről elárulja az agresszív természetét.Még hogy "vadász"!Az ilyen ürgéket csak "puskás embernek" hívják az igazi vadászok.Van félórája meg egy tömött bukszája,le lő egy drága vadat,és már irány haza.Nagyon messzi van ő attól hogy vadásznak hívják.Csak mert szinész,kiny.....ák a
s...ét a kis vidéki társaságok.
Zsu88
2009. augusztus 13. 17:45
Miért ilyen felkapott ha egy ismert ember felönt a garatra és verekedik?Más ember is tesz ilyet nap mint nap!!!!Ők is emberből vannak!!Egyébként én nem úgy láttam mintha komoly lett volna a verekedés!
Hitetlen
2009. augusztus 13. 12:14
Stohl te ismert ember nem kellene a sorsot kivívni magad ellen mert rövid az élet és hamar feledésbe kerülsz.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását