2024. május 4. - Mónika, Flórián

És... kezdődik!!!!

Ma rajtol a mínusz egyedik nappal Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget. A részvétel kötelező, az elmebaj garantált - ja, és hozd el anyádat is!
2009. augusztus 10. hétfő 16:04 - HírExtra
A Sziget fesztivál mára Magyarország egyik jelképe lett, amit Európa-szerte annyian ismernek, mint a gulács-szuppét, a túró rudit vagy a pálinkát. Ez nem csoda, hisz az egyik legrégebben megtartott magyar fesztivál, amire szinte több nemzetközi előadó jön, mint az összes többire együttvéve. Bár még csak ma kezdődik, sok külföldi már tegnap felverte a sátrát, és jobb dolguk nem révén, rápihentek a ma kezdődő bulira.

A mínusz egyedik napon (jövőre már egy mínusz hét is lesz, ha így folytatják) a legnagyobb attrakció a Tankcsapda két és fél órás gigakoncertje, amit huszadik születésnapjuk alkalmából adnak. A 32 szám plusz visszatapsolásból álló koncert nem csak bemelegítésnek tökéletes, hanem megmutatja a külföldieknek is azt, hogy magyar gasztronómián kívül magyar rock&roll is létezik – tehát nem a csárdásban merül kia zenei tehetségünk. Isten éltessen TCS.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását