2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Bevallotta! A Megasztár énekese csalta barátnőjét!

A negyedik szériában feltűnt Balogh Imi bevallotta, hogy egyik barátnőjét többször is megcsalta, ennek ellenére a monogámia híve. Akkor miért is tette ezt?
2009. augusztus 6. csütörtök 07:08 - HírExtra
Megdöbbentő őszinteséggel mesélt egykori félrelépéseiről a Megasztár negyedik szériájában versenyző Balogh Imi. A monogámia híve, mindig is azt tartotta fontosnak egy kapcsolatban, ennek ellenére nem egyszer megcsalta barátnőjét.

Elmesélte a Tabu Tv-nek, hogy ő csakis monogámiában tud elképzelni egy kapcsolatot. Ez egy olyan együttélés, amiben nincsen helye harmadik személynek, tehát ez egy egyszerű, és normális kapcsolat.

Nem a hűségről híres

Imi mégis félrelépett, nem is egyszer. Ráadásul azt sem szereti, ha kémkednek utána. "Alapvető, hogy senki ne másszon bele az elektronikus levelezésembe vagy a telefonomba vagy, hogy ne kérjen senki számon. Egy jó kapcsolatnak szerintem az a titka, hogy meghagyjuk a másik személyes szabadságát." - mesélte a Tabu Tv riporterének Balogh Imi.

A debreceni Megasztáros fiú a sztártévé stúdiójában a monogámiáról is őszintén mesélt. "Alapvetően monogám típus vagyok, és az előző kapcsolatomban is az voltam. Korábban valóban volt egy lazább kapcsolatom, ahol félreléptem azért, mert ő is félrelépett, és akkor annak a kapcsolatnak vége is lett." – vallotta be őszintén az énekes, aki hozzátetette: nemcsak bosszúból tette mindezt.

A bosszú nem szép dolog, de magyarázkodni sem érdemes. Ha a többi kapcsolataiban nem lépett félre, s ő is igényli a normális együttélést akkor biztosan hűséges típus. Kalandok pedig mindenkinek becsúszhatnak.

Tekintsék meg a Tabu Tv riportját a megasztáros fiúval!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását