2024. április 26. - Ervin

Ünnepelnek az úszók, készülnek a kajak-kenusok

A vasárnap véget ért római vizes világbajnokságon hat érmet szerzett magyar úszócsapatot ünnepelte hétfőn a T-Mobile, amely egyúttal megállapodást kötött a hazai szövetséggel a jövő évi, budapesti Európa-bajnokság támogatására.
2009. augusztus 3. hétfő 17:45 - HírExtra
A sajtótájékoztató keretében rövid ideig egy helyszínen tartózkodtak az olasz főváros hősei - az egyenesen a repülőtérről érkezett Hosszú Katinka (egy arany, két bronz), Gyurta Dániel (egy arany) és Cseh László (egy-egy ezüst és bronz) -, valamint a jövő heti, kanadai világbajnokságra készülő kajak-kenu válogatott több tagja, többek között az olimpiai és világbajnok Kovács Katalin és Janics Natasa, akik szintén a vállalat támogatottjai. Előbbiek természetesen már felszabadultan nyilatkoztak a Rómában átélt élményekről és azt taglalták, hogyan pihenik majd ki a fáradalmakat, utóbbiak pedig még kissé feszülten, az előttük álló feladatra koncentrálva hallgatták, ahogy Winkler János, a T-Mobile vezetője azt mondja: reméli, a vb-t követően őket is hasonló módon ünnepelhetik.

Hosszú, Gyurta és Cseh egy-egy új generációs iPhone-t kapott ajándékba, amely a vezető szavai szerint nagyon gyors, bár nem annyira, mint a versenyzők voltak a világbajnokságon.
A telekommunikációs cég az úszószövetség mellett a Magyar Olimpiai Bizottsággal is szerződést kötött: olimpikon díjcsomagjának köszönhetően az ötkarikás A és B kerettagok, a szövetségek, valamint a MOB a jövőben kedvezményes díjszabást vehetnek igénybe. Winkler mellett az úszók részéről Gyárfás Tamás elnök, a MOB képviseletében pedig Molnár Zoltán főtitkár látta el kézjegyével a megállapodásokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását