2024. április 27. - Zita

Teljesen egészségesek Erős Antónia gyerekei

Végre megszülettek a híradósnak az iker gyermekei, s az anyuka elárulta, hogy nagyon boldog a kicsikkel. Szerencsére Szonja, és Matyi egészségesek, így semmi ok az aggodalomra.
2009. július 31. péntek 12:29 - HírExtra
A minap végre megszülettek Erős Antónia ikrei, Szonja, és Matyi, a híradós nagyon boldog, hogy a kezében tarthatja gyermekeit. Elmondta a Fókusznak, hogy az ikrek esetében mindig lehet arra számítani, hogy kicsit hamarabb születnek, így történt ez az ő esetében is.

- Az orvosok szerint az ikrek a 32. és a 37. hét között szoktak megszületni. Hasonlóan történt az én gyerekeimmel is, amiben valószínűleg az utóbbi napokban tapasztalható frontos időjárás is közrejátszott. Az orvosok szerint nagyon jó súllyal születtek, mert 2,5 kiló felettiek. Ez teljesen megfelel a koruknak, sőt még egy picit túl is szárnyalták. Teljesen jók vannak, egészségesek, úgyhogy minden rendben. – mesélte boldogan az újdonsült anyuka.

Nagy a műsorvezető öröme


Elárulta még, hogy a picik császármetszéssel születtek, ami szintén jellemző az ikerterhességre. Antónia is ugyanolyan volt, mint a többi kismama, nem tudta elképzelni, hogy majd milyenek lesznek a gyerekei.

- Az első percekben csak azt figyeltem, hogy egészségesek-e, minden rendben van-e. Egyébként be voltak bugyolálva, tehát igazából sok mindent azért nem láttam belőlük. Picit később, amikor a szülőszobába kerültem, akkor tudtam őket alaposabban szemügyre venni. Hát csak annyit tudok mondani, hogy nagyon helyesek és kedvesek, az első fél napban csöndesek is voltak. Azóta egyre nagyobb a hangjuk, és bizonyítják, hogy ők most már bizony világra jöttek, itt vannak velünk. – tette még hozzá a híradós.

A napilap értesülései szerint, Antónia férje, László annyira örül a kicsik érzekésének, hogy azt tervezte, leutazik Pécsre, hogy a barátokkal, rokonokkal koccinthasson egyet.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását