2024. április 27. - Zita

Tegnap két álompár is véget vetett kapcsolatának!

Egyszerre két pár is bejelentette, hogy útjaik elágaznak, és szakítanak. Így lett vége Joe Jonas és Camilla Belle kapcsolatának, akiket Kim Kardashian és Reggie Bush követett. Mi lesz így velük?
2009. július 28. kedd 13:59 - Kővári Adrienn
A minap két pár is úgy döntött, hogy külön válnak útjaik, s búcsút mondanak egymásnak, még akkor is, ha nem véglegesen. Az egyik ilyen páros, akik a szakítás útjára léptek az a tinisztár Joe Jonas és Camilla Belle volt. Most már biztos, hogy nem együtt folytatják tovább, a szóvivőjük is megerősítette, hogy már nincsenek együtt a fiatalok. A szakítás után megpróbálnak barátok maradni.

Joe Jonas, a Jonas Brothers nevű fiatal pop/rock zenekar énekese. Testvéreivel együtt zenélnek, s a rajongók szerint egyik koncertjükön Detroitban szomorúnak látszott a fiatal énekes. Amikor a Much Better című dalt énekelte különösen elcsendesedett az arca, hiszen ezt a számot akkor írta, amikor megismerte Camillet még tavaly.

Maga a dal arról szól, hogy új barátnője sokkal jobb, és kedvesebb, aranyosabb, mint az előző. Még tavaly jött össze a 10,000 B.C. színésznőjével, amikor az új Jonas Brother klipet forgatták, a Lovebug-ot. Szinte azonnal egymásba szerettek, ezért Joe Jonas szakított is akkori kedvesével. Később a blogjában megcáfolta, hogy ő megcsalta volna előző barátnőjét, szerinte tisztességesen jött össze Camilla-lel.

A hét másik nagy szakítói

A tinisztárok után következzék Kim Kardashian, a szexi modell, aki kidobta barátját, Reggie Bush-t. Az NFL játékossal azért vetettek véget kapcsolatuknak, mert most nagyon külön ágaznak az útjaik. A férfinak a héten kezdődik a következő szezon, míg Kim most kezdi forgatni a show-jának a negyedik évadát. „Még mindig szeretik egymást, és remélik, hogy egyszer majd újra kezdhetik.” – mesélte egy forrás a szakítás részleteit.

Sokan megkérdőjelezik ezt az indokot, hiszen nekik nem tart sokáig átrepülniük a fél világot sem, hogy együtt lehessenek. A forrás cáfolja a vádakat, szerinte igenis korrekt módon történt meg a szakítás, hiszen mindkettőjüknek más irányba tart az élete, s jelenleg nem férnek bele a másik mindennapjaiba.

Még 2007-ben kezdtek randizni egymással, és állítólag a múlt hónapban el is jegyezte a focista Kimet. Erről nem tudni biztosat, de az tény, hogy a szépséges modell ujján egy eljegyzési gyűrű pihent. Ezt viszont a blogján is tagadta a szexi celeb. Abban azért biztosak lehetünk, hogy most szakítottak, és Kim Kardashian újra szingli.
Forrás: HírExtra/People/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kaktuszpapa
2009. július 28. 14:52
Szar nap volt ez a tegnapi!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását