2024. április 24. - György

A kiskunlacházi esetben is manipulált Draskovics?

Azt gondoltuk, hogy a jezsuita képzési szellemnek már leáldozott. Éppen ezért nem értjük, hogy hogyan létezhet a társadalmunkban egy Draskovics Tibor nevű polihisztor, aki még a jogról is be tudja bizonyítani, hogy egyenlőtlen.
2009. július 28. kedd 12:29 - Kőrösi Viktor Dávid
Lássuk csak. A Wikipedia alapján Draskovics ért  a privatizációhoz, adótanácsokat adott, bankot vezérigazgatott, közigazgatási államtitkárkodott, Medgyessy Péter kabinetfőnöke volt, majd pénzügyminisztere, majd az MVM elnöke, majd az Államreform Bizottság munkáját irányította, azután kormányzati igazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli miniszter lett. Ez után lett igazságügyi és rendészeti miniszter.

Gazdag pályafutás, még Herman Ottó, s a 17. század egyik jezsuita polihisztora, Hevenesi Gábor sem büszkélkedhetett ennyi tapasztalattal. De ez mind semmi.

Bravúr

Polihisztorok
Több olyan miniszter is van Bajnai Gordon kormányában, akik korábban teljesen más tárcákat irányítottak. Az inforadio.hu összeállításából kiderül, gond nélkül lehet valaki energiaügyi tárcavezetőből kancelláriaminiszter, vagy éppen pénzügyminiszterből az igazságügyi tárca vezetője.

Forrás: InfoRadio.hu
Draskovics egyik legnagyobb bravúrja, hogy még a magyar jogról is világosan be tudta bizonyítani, hogy egyesekre vonatkozik, másokra nem. A gárdatüntetést fura módszerekkel oszlatták fel, a melegfelvonulást azonban „mindenképpen megvédik”. Ez derék, olyan, mintha az egyenesről bizonyítaná be, hogy görbe. Lehet, hogy meg tudja csinálni.

A legnagyobb húzás azonban mégsem ez, hanem az, hogy sikerült előbányászni egy videót, amelyen volt bonyhádi gimnazista srácok próbálgatták pirotechnikai tudásukat. Drazsé ennyi erővel meg is dícsérhette volna őket, hogy nem a tanárt verték, nem terrorizálták az osztálytársaikat, nem szedtek védelmi pénzt az iskola folyosóján kémiaóra alatt, nem cigiztek óra közben, nem köpködtek ki az iskola ablakán, hanem mindezen dolgok helyett figyeltek, amit megtanultak, azt pedig kipróbálták.

Nem. Drazsé a bemutatott videó után nem azt mondta, hogy értelmes fickókkal van dolgunk, még akkor is, ha robbanóanyaggal nem lehet csak úgy furikázni a határban (ami miatt mellesleg két évvel ezelőtt már meg is kapták a három év felfüggesztettet), hanem terroristázik.

Horák Nóri esetében is manipulált?

Ők már nem hisznek
A polgármester szerint a lakosság nagy része nem hiszi el, hogy P. József egyedül követhette el a brutális gyilkosságot, és ő maga sem hisz a „magányos elkövető történetében". Hozzátette: a nyomozás még nem zárult le, a messzemenő következtetésekkel meg kell várni a vizsgálat végét. Répás József szerint kiderülhet az is, hogy voltak tettestársai az elkövetőnek. (A rendőrség pénteken azt közölte, hogy a gyanú szerint P. József egyedül követte el a gyilkosságot.)

Forrás: fn.hu
Azok után, hogy a kuruc.info megírta a sztorit, eszünkbe juthat Colin Powell volt amerikai védelmi miniszter, aki hamis „bizonyítékokkal” próbálta meg kábítani az ENSZ tagjait annak érdekében, hogy Irakot a szervezet jóváhagyásával rohanják le a koalíciós erők. Ettől kezdve pedig Powellnek csak azok hittek, akik nagyon akartak.

És akkor a kis amerikai kitérő után most jön csak a lényeg. Aki ugyanis manipulál Magyarok Nyilai-ügyben, az ordasul manipulálhat más ügyben is. Például a kiskunlacházi barbár gyilkosság ügyében. A helyi „köznyelv” Lacházán már a gyilkosság után tudni vélte kik az elkövetők, s azt is, hogy őket hol kell keresni. A rendőrség mégsem tette meg, talán éppen azért, mert az illetők cigányok voltak. Ezért aztán, mivel cigányokat lesittelni politikailag inkorrekt, előbányásztak helyettük egy nem cigányt. Így volt? Ja, hogy nem? És ki mondja? Draskovics? Hát akkor hiszi a piszi.

Darabokban a jog

Az is félelmetes, hogy pontosan az az ember veri darabkákra a magyar jogrendet, akinek a feladata lenne kőkeményen kiállni az igazság és a jog mellett. Ehelyett három évvel ezelőtti ügyek miatt akkori gimiseket terroristáznak le, s „bizonyítékként” tüntetnek fel olyan dolgokat, amelyek nem bizonyítanak semmit. És ezt Drazsé már akkor is tudta, amikor arról beszélt, hogy terroristák akarnak robbantani politikusok házai előtt (ha nem tudta, akkor az a hazai bűnüldözés szempontjából tragédia). Félelmetese mindenesetre, hogy a politikai elitünk csak ül és néz, meg hagyja. És miért? Mert a baloldalon tudják, hogy megtehetik, nem fog semmi történni. Egy-egy dörgedelmesebb ellenzéki anyázás, meg egy-egy szélsőségesazorbánviktorozós kormánypárti visszaanyázás éppen elég arra, hogy a szavazók verbális erőszakra vonatkozó igényét kielégítsék.

Mikor jön a taxisblokád? Mikor jönnek a tüntetések? Mikor jönnek az értlemiségi petíciók, hogy takarítsák el Draskovicsot? Tűrjük, úgyhogy meg is érdemeljük Drazsét. Amúgy pedig azt sejtjük, hogy sehol máshol nem lehetne már miniszter, talán még Szudánban sem.

Egy valami azonban bizonyos. Ezek után egyáltalán nem néz ki hülyén, ha az ember él a gyanúperrel, s azt mondja, hogy a kiskunlacházi Horák Nóri félállat gyilkosai még mindig szabadon járnak közöttünk. Hiába jelentette be D. T., hogy elfogták az egy darab tettest. Illetve pontosan azért hihetetlen, mert Drazsé jelentette be.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Papuska
2009. augusztus 5. 20:13
Draskovics Úr csak a köreiben már megszokott, de az utóbbi időben nem alkalmazott módszert használja. Először eldönti, hogy ki a bűnös, azután gyárt hozzá bizonyítékokat. Végül is az egyetemen ezt tanulta: hipotézis - bizonyítás. Csak ez egy kicsit másik szakma, bár az Ő erőszakos módszere más területeken is veszélyes. Ezt már többször bizonyította. Most csak a jogállamiság került nagy veszélybe... Több is veszett Mohácsnál!
p-Aga
2009. augusztus 3. 14:39
Pont emiatt aggódom, hogyan lesz felderítve így a kislétai "rasszista" gyilkosság.
novaklaszlo56
2009. július 30. 03:50
Ami azt illeti, valóban, enyhén szólva érdekes hatalmi játszmák zajlanak mifelénk, de gyanítom, hogy ez azért nem magyar specialitás - ez persze senkit se vigasztalhat. Ez az erkölcsi-jogi káosz, azt hiszem, nemcsak a "magasabb köröket", hanem egyre inkább az egész országot kezdi leteríteni, annak minden -nem utolsó sorban gazdasági- konzekvenciájával. Mindannyiunkon múlik, hogyan tovább. Igaz, a "kis ember" hajlamos úgy gondolni, hogy ha a nagyok így, akkor majd én is egy kicsit, meg te is egy kicsit, meg mindenki egy kicsit... Ez így nem lesz jó.
Ami D. T-t illeti, valóban lenyűgöző képességek birtokában lehet, igazi polisztirol. Bocs: polihisztor, és tényleg nincs is egyedül ezzel. Azt sajnos nem tudom, mi a helyzet a bonyhádiakkal (veszélyesen tudatlan gimnazisták; vagy tényleg terrorcselekmény elkövetői gyakorlatoztak?), mint ahogyan azt sem, mi történt Lacházán, de az ügyek ilyen változékony hivatalos megítélése tényleg aggasztó. Hogyan adjon a társadalom jogszerű ("A Magyar Köztársaság Nevében...") és igazságos választ az eseményekre, ha fogalma sincs, mi történt? Marad a jogszerűtlen, sőt gyakran durván jogsértő, igazságtalan reakció: falu szélén lakó, alvó emberek elleni gyilkos (és gyáva) merényletek, igaz? Jól van ez így?! Hogy lesz ebből társadalmi béke? Ha a vezetőink egymásnak feszülve, gátlástalanul csatáznak a (köz)hatalomért, akkor nekünk is meg kell hülyülnünk? Mi lenne, ha nem hagynánk magunkat elhülyíteni? Abból lenne csak nagy riadalom odafent, ha csődöt mondana a "divide et impera"! Mindegy, hogy balról, vagy jobbról, jobbközépről, balközépről... Képzeljétek, mit kezdene egy ilyen politikai elit egy törvénytisztelő, fegyelmezett néppel? Mivel úgy tűnik, ezzel ellentétes az érdekük, azt hiszem, félnének.
Galamb Tamás, kérlek, csillapodj! Egyrészt ne keseredj el, mert a helyzet a látszat ellenére sem ilyen sötét, másrészt, ha így folytatod, könnyen bajba keverheted magadat (Alkotmány 70/A.§ (1); (2), és Btk. 268.§, 269.§ b) pont)! * Kilenc éve egy tanítványom hazudozásai miatt, húsz év után elvesztettem -valószínűleg örökre- a tanári állásomat. A fickó egy huszonéves cigány srác volt. Tehát: nem a cigányok, még csak nem is egy cigány, hanem egy aljas, gyáva ember okozta a csapást, amelynek a következményeit életem hátra lévő részében viselni fogom. Ismétlem: egy emberre tekintek megvetéssel, és nem a cigánysága, hanem az aljassága miatt! Kedves Tamás! Ha ez megnyugtat: én is útálom a diszkrimináció minden megnyilvánulását, sújtsa az akár a társadalom többségét, akár valamely kisebbségi csoportját. Ezt az Alkotmány is tiltja, és mégis... Ugye? Egy évszázadok óta perifériára szorított etnikai csoport felemelésének sem lehet - és tiltott!- módja az ún. "pozitív diszkrimináció" (pl. szavazatok megszerzése, nem pedig a csoport esélyeinek javítása céljából). Ez csak mélyíti az érintett embercsoportok közötti ellentétet, amelynek ímmár számos ártatlan áldozata -köztük egy ötéves kis srác- is van! Állj! Ne tovább! Nem lehetünk ennyire sötétek! Csak elhülyítettek bennünket. Mi meg tovább hülyítjük egymást. Pedig együtt ("magyarok", magyar cigányok, magyar zsidók, magyar heterók, magyar melegek...), mindannyian, talán vihetnénk valamire, nem?
*Ferooo1, szerinted az arckép a kölykök alvászavaraira is jótékony hatással van? Nyugtatja őket? Ha igen, akkor a srácok hálószobájába feltétlenül kifüggesztenék egyet. Kösz az ötletet!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását