2024. március 29. - Auguszta

Úristen! Éhen fog halni Berényi kirúgott lánya?!

Nincs is annál csodálatosabb, mint amikor holmi európai parlamenti választások után egyből Marenec Fruzsinával kezdődik a nap. Ő Berényi kirúgott lánya. Ha nem tudják, akkor sajnos a kedves Olvasó menthetetlenül elkárhozik.
2009. június 8. hétfő 13:10 - HírExtra
És joggal kárhozik el. Aki annyira nem foglalkozik a hazai magas kultúrával, nos, annak a megváltás egyszerűen nem dukál. Marenec Fruzsina ugyanis Berényi kirúgott lánya, mi meg csak egyre csodálkozunk, hogy a 10 milliós Magyarországon hogy a bánatban lehet ennyi közismert filmcsillag. Mindegy, már tudjuk, hogy Fruzsina létezik, ami alapvetően elhomályosít olyan bagatell apróságokat, mint az EP-választás.

És ami az igazi tragédia! Munka nélkül van! Nem gond, hogy az ország nagyjából 130 ezer állampolgára vár munkára, Fruzsina mégis tragédia. Mert nem fog tudni megélni és éhen fog halni! Atyaisten! Pedig – ahogy a Bors című  lap megírta – „bármit elvállalna”.

Hát, kedves Fruzsina, ha „bármit elvállalnál”, mehetsz betont keverni. Meg persze van még néhány régi mesterség, ha ennyire nem vagy finnyás. Tudunk még tippeket adni, hogy mit kezdhetsz magaddal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását