2024. április 18. - Andrea, Ilma

Hazugság! A Barátok közt egykori tinije kiakadt

Hazugságot állítottak Marenec Fruzsináról, amitől teljesen kiakadt! Már azt sem tudja, hogy mit nyilatkozzon, mert úgyis belekötnek.
2009. június 18. csütörtök 08:49 - HírExtra
A napokban nem éppen kedves hírek láttak napvilágot Marenecz Fruzsináról, a Barátok közt egykori Emmájáról. Az egyik napilap azt állította, hogy nincsen munkája, ráadásul emiatt bármit elvállalna. A hír természetesen nem teljesen igaz, hiszen az egy dolog, hogy három hónapja otthagyta a népszerű sorozatot, de ez nem jelenti azt, hogy anyagi gondjai is lennének.

- Félek ettől a témától, mert én nem mondtam, meg mondtam is dolgot, és abból egy kicsit elferdített valóság lett a címlapokon, úgyhogy most mérges vagyok! Aznap nagyon-nagyon dühös voltam, kiabáltam és sikítoztam is, minden amit el tudsz képzelni. Szegény páromon vezettem le a dühömet! - mesélte Marenec Fruzsina.

Fruzsi szereti a kényelmet

Az ilyen feszült helyzetek után neki is jól esik egy kis kényeztetés, de mint kiderült, a wellnesst nem igen kedveli.

- Rengeteget zuhanyozom, napi háromszor minimum, ha van időm rá. Pihenek, televíziót nézek és, ha rengeteg időm van, akkor olvasok, vagy próbálok egy kicsit mozogni. - mondta el Fruzsi.

Párjáról is mesélt, aki nem a kényeztetések híve, helyette inkább játszik egy jót, amíg Fruzsi szépítkezik.

- A párom egy felnőtt gyerek, 30 éves, és imád tévéjátékokkal foglalatoskodni. Képes úgy belemerülni, hogy akár egy napot is el tud ezzel tölteni, és ilyenkor nagyon szoktam hisztizni. Persze mindig kompromisszumot kötünk, és megbeszéljük, hogy ha most te játszhattál, akkor holnap megnézünk egy olyan filmet, amit én szeretnék. – mesélte kedveséről a színésznő.

Lesz esküvő, nem lesz esküvő

Azt is elárulta még, hogy neki sosem jöttek be azok a tipikus szépfiúk, akik kigyúrtak, szexisek, de közben teljesen buták. Sokkal fontosabb neki a humor, és az ész, hogy le tudjon ülni, és beszélgethessen szerelmével. Sajnos nagyon sokat veszekednek párjával, de ezek inkább csak kis civódások: igazi nagy összetűzés még nem volt köztük. Nem csoda, hogy sokakban felmerül a kérdés, ha ennyire harmonikus a kapcsolatuk, akkor mikor lesz az esküvő?

- Húsz éves vagyok, még azért nem szeretnék megesküdni, azt gondolom, hogy a mai világban egy év még semmi. Szerintem három év után beszélhetünk arról, hogy ebből tényleg hosszú táv lesz, és csak akkor gondolhatunk arra, hogy gyermekek, család, és akkor fűzhetjük szorosabbra a dolgokat. – tette még Marenec Fruzsina.

Elárulta, hogy ez az első komolyabb kapcsolata, talán ezért is fél az elkötelezettségtől, de az biztos, hogy nagyon szeretik egymást a párjával.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását