2024. április 25. - Márk

Zavartalanul folyik a fesztivál

Bár a fesztivál területének kiürítésére és áramtalanítására is fel voltak készülve, végül egy hűsítő nyári záporral megúszták a vihart az EFOTT résztvevői és szervezői Baján.
2009. július 18. szombat 22:43 - HírExtra
Pazaurek Piroska elmondta: az elmúlt órákban folyamatos kapcsolatot tartottak a meteorológiai szolgálattal és a város polgármesterével. Ezenkívül a rendőrség, a katasztrófavédelem és egy külön csapat - köztük egy szakértő és több mint száz biztonsági ember - is ugrásra készen várta a fejleményeket.

Rendelkeznek kiürítési tervvel, és van forgatókönyvük a helyszín teljes áramtalanítására is - hangsúlyozta a fesztivál kommunikációs vezetője, aki szerint mindenki tudta a dolgát, így szükség esetén a szakemberek képesek lettek volna szervezetten mozgatni a rendezvény több tízezer vendégét.

Erre azonban végül nem került sor, a viharzóna ugyanis Baját elkerülte. Így a koncerteket sem kellett megszakítani vagy elhalasztani - közölte Pazaurek Piroska. "Ennyi csapadék még jól is jött az eddigi kánikula után. Mivel az előrejelzések szerint a nehezén túl vagyunk, elmondhatjuk: legnagyobb szponzorunk immár az időjárás" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását