2024. április 25. - Márk

Összetört Pataky! Hogyan tovább?

Végre megszólalt a kamerák előtt Pataky Attila. A zenész mesélt szerelméről, és a szomorú szakításról. Szerinte nem miatta hagyta el jóval fiatalabb barátnője.
2009. július 15. szerda 12:29 - HírExtra
Már egy jó ideje, hogy kidobta barátnője Pataky Attilát, de a rocker csak most volt képes beszélni a szakítás körülményeiről. A Fókusz kamerái előtt szólalt meg, mesélt kapcsolatáról és a jövőről is.

- Az egyik lap szerint annyira önző voltam, hogy az pusztította el a kapcsolatot. Szerintem ez nem igaz, én nem vagyok önző sem testben, sem lélekben, sem anyagiakban, ezt az elmúlt években is bizonyítottam, például a válásommal kapcsolatban. Ha valakit nagyon szeretek, akkor szeretem. Lehet, hogy akkor kicsit sok vagyok, de mint minden normális ember, szeretem magam mellett tudni azt, akit szeretek. – mesélte szomorúan Pataky az RTL Klubnak.

Melyikük hibázott?

Többen azzal is megvádolták, hogy örökös féltékenykedése miatt ment tönkre a kapcsolata Nagy Erikával. A zenész most a munkába menekül, ebben próbál megnyugvást keresni.

- Nekem az a szerencsém, hogy a színpadra menekülhetek. Ott csalódtam életemben a legkevesebbet. Ott várnak rám a zenésztársaim, a közönség, és a dalaim. Kiírhatom magamból az érzéseimet, a fájdalmat, az elválás okozta traumákat. – magyarázta az énekes.

Magányos jövő

Nemcsak a fájdalomról mesélt, hanem előző kapcsolatáról is. Elmondta, hogy eddig egész életében mindig őt választották ki, de most megpróbál majd ő szerelmet keresni.

- Várok, és most megpróbálok én társat találni. Hátha szerencsésebb leszek, de az biztos, hogy ez nem egynapos dolog lesz. Ugyanúgy vagyok, mint mindenki otthon, aki beleszakad ilyesmibe. Esek-kelek, megyek a boldogságért, úgy élek mint mindenki. Esendő vagyok.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kissimre
2009. július 16. 07:02
Remélem annyi jó oldala lessz ennek a sztorinak hogy ír néhány újabb gyönyörű dalt. kimi
kissimre
2009. július 16. 06:54
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását