2024. június 17. - Laura, Alida

Vona: A Jobbik sem köt koalíciót

A Jobbik sem köt koalíciót - közölte Vona Gábor, a párt elnöke Orbán Viktornak, a Fidesz-elnökének arra a szombati kijelentésére reagálva, miszerint ha lesz egy olyan kormány, amelyet ő fog vezetni, annak nem lesz sem MSZP-s, sem jobbikos tagja.
2009. július 12. vasárnap 08:35 - HírExtra
Orbán Viktor a Fidesz országos választmányának szombati tisztújító ülésén jelentette ki azt, hogy ha lesz egy olyan kormány, amelyet ő fog vezetni, annak nem lesz sem MSZP-s, sem jobbikos tagja.

Vona Gábor a Jobbik szombati sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogyan minősíti Orbán Viktor kijelentését, úgy válaszolt: "megnyugtató Orbán Viktor kijelentése, ugyanis, ha megnyerjük a választásokat, sem az MSZP-vel, sem a Fidesszel nem kötünk koalíciót".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. július 18. 13:42
Ej emberek! Sajnálom azokat akiket ez az ugynevezett jobbik meg tud téveszteni ezzel a sok fal szöveggel.Szépen hangzana úgy a 18-19szd.-ban.
A nagy hungarista szöveg mögött nincs tartalom,csak a nagy üresség. Ez nem elég arra hogy egy országot kormányozzon.Eszmétől és propagandától még éhen döglünk,tisztelt jobbik!
hunnia21
2009. július 14. 10:08
Én jobb szeretnék egy ilyen állást látni: Jobbik 51%, Fidesz 37%, MSZP 12%. Ezzel egy kissé más lenne a jövő, nekünk kisembereknek mindenképp, akinek meg van félni valója az féljen is!!!
csipi
2009. július 12. 09:19
Mondjuk három párt lesz. A komcsikkal sem a fasiszták, sem a nagyon polgárok nem. Na de egymással sem. De mondjuk Fidesz 48%, MSZP 26%, Jobbik 20%, a többi lemorzsolódik.
Gyerekek, ki fog itt kormányozni? És ki fog évekig tüntetni? És ki akar majd új választást? Ki akar majd igy miniszterelnök lenni?
Bár ez utóbbira sajnos bőven van jelölt...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását