2024. május 5. - Györgyi

18+! A rákos szexbomba elképesztő pornóvideója

A híres brit playmate, Jordan a szülése után is tovább habzsolta az élet gyönyöreit. Az internetre is felkerült szexvideón láthatjuk, hogy mennyira jó formában is volt a bombanő!
2009. július 9. csütörtök 09:29 - HírExtra
Jordan kisfia, Harvey születése után minden erejével azon volt, hogy új szerelmet találjon, és mihamarabb visszatérhessen karrierjéhez. Ennek érdekében ismét vad dolgokra volt kész. A szülés után néhány hónappal egy kemény, már-már pornófilmnek is beillő szexvideó került fel az internetre.

Jordan láthatóan kirobbanó formában volt, s mindent megtett azért, hogy élvezze az együttlétet. A partnerének kilétét azonban mind a mai napig homály fedi.

Sokak szerint volt kedvese, Dane Bowers látható rajta.

Jordan mindössze ennyit árult el: „Életem egyik nagy numerája volt! Láttak már ekkora szerszámot?”

Egyébként az sem teljesen világos, hogy végül ki tette fel az internetre a videót: Jordan vagy a pasija? Többek szerint Jordan szivárogtatta ki, hogy ismét a köztudatba kerüljön a neve.

A videón is jól látható, hogy Jordannek hatalmasak a mellei. Ennek az a titka, hogy ekkor már túl volt harmadik mellplasztikáján.

Az orvosai nem is emiatt, hanem azért szóltak neki, mert a kezén hatalmas daganat nőtt. Jordan először nem törődött vele, de aztán mégis megvizsgáltatta magát és kiderült: a rák egy ritka formája jelentkezett nála.

Megannyi kezelés és operáció után Jordan büszkén jelentette ki:

„Legyőztem a rákot. Annyi mindent legyőztem már, egyre csak erősebb leszek. Próbálok a jó dolgokra koncentrálni, amik örömet szereznek. Például szeretem mindig változtatni a hajszínemet, minden alkalommal megújulok”.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását