2024. június 2. - Kármen, Anita

Rendkívüli MLSZ-ülés lesz

Csütörtökön rendkívüli ülésen igyekszik lezárni a televíziós közvetítések ügyét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége.
2009. július 6. hétfő 17:23 - HírExtra
Erről a szövetség tájékoztatta hétfőn az MTI-t.Az MLSZ június 25-én elfogadta a Digi TV NB I-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, a Sport TV azonban szombaton jelezte: él opciós jogával, és vállalja ugyanezeket a feltételeket. Kisteleki István MLSZ-elnök ezt követően úgy nyilatkozott, hogy ezek után már csak a formális döntés van hátra.

A labdarúgó-szövetség szerint a Digi TV ajánlata, amelyet utóbb vállalt a Sport TV, négyszer annyi bevételt eredményez a magyar futballnak, mint a jelenlegi szerződés. Az összeg a 2010/11-es idényben akár az egymilliárd forintot is elérheti.

A csütörtök zsúfolt nap lesz az MLSZ székházában, ugyanis reggel 9 órától az NB I-es klubtulajdonosok üléseznek, 11-től az MLSZ vezetése és a Mahatma Gandhi Emberi Jogi Egyesület képviselői, valamint az első és másodosztályú csapatok vezetői találkoznak egymással, hogy a rasszizmus elleni harcról tárgyaljanak, majd 12 órától következik az elnökségi ülési.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását