2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Maradnak az MSZP jelöltjei

Ugyanazokkal az egyéni jelöltekkel indul az MSZP Heves megyében a 2010-es országgyűlési választásokon, mint négy évvel ezelőtt - tájékoztatta hétfőn az MTI-t a párt megyei irodavezetője.
2009. július 6. hétfő 13:45 - HírExtra
E szerint Egerben Nagy Imre, Pétervásárán Sós Tamás, Gyöngyösön Magda Sándor, Hatvanban Érsek Zsolt, Hevesen Godó Lajos, Füzesabonyban pedig Korózs Lajos a párt egyéni jelöltje - közölte Sasi Károlyné.

Választókörzetükben jelenleg is valamennyien egyéni képviselők.

Ugyanezek a politikusok szerepelnek a megyei pártszervezet által elfogadott megyei lista első 6 helyén is. Sorrendben: Sós Tamás, Érsek Zsolt, Nagy Imre, Korózs Lajos, Magda Sándor és Godó Lajos.

Arról is beszámolt, hogy az országos lista 1.-25. helyének valamelyikére Török Zsolt országgyűlési képviselőt javasolja a pártszervezet, a 25.-50. hely esetében Korózs Lajost támogatják.

Nagy Imre 1998 és 2006 között nyolc évig volt Eger polgármestere és jelenleg az Észak-magyarországi Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnöke. Sós Tamás parlamenti mandátuma mellett a Heves Megyei Közgyűlés elnöke. Magda Sándor a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola rektora. Érsek Zsolt Hatvan polgármestere, Korózs Lajos pedig a szociális és munkaügyi tárca államtitkára. Godó Lajos immár 1994 óta látja el a hevesi körzet egyéni országgyűlési képviselői teendőit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását