2024. május 4. - Mónika, Flórián

Hagyó elégedett a BKV vezérével

Hagyó Miklós, Budapest főpolgármester-helyettese megerősítette, hogy szakmailag elégedett Kocsis István BKV-vezérigazgató munkájával, aki továbbra is a bizalmát élvezi.
2009. július 6. hétfő 14:52 - HírExtra
Pénteki négyszemközti megbeszélésük alkalmával korrekt együttműködésről biztosították egymást és felvázolták a BKV előtt álló jövőbeni feladatokat, egyeztették a társasággal kapcsolatos további lépéseket, az ezekre vonatkozó álláspontjukat - olvasható a közleményben.

Sajnálatosnak nevezték, hogy "bizonyos fővárosi politikusi körök vélhetően ellentétet akartak szítani a két vezető között, és ehhez a média is közreműködött".

Ez azért káros - fejtették ki - mert a főváros és a BKV között minden területen korrekt az együttműködés.

Az MTI múlt hét pénteken úgy értesült: rövidesen ismét vezetőváltás történhet a BKV élén, mivel Kocsis István vezérigazgatóban megrendült a városvezetés jelentős részének bizalma.

Hagyó Miklós az MSZP frakcióvezetőhöz írt levelében emlékeztetett rá, hogy az utóbbi időben a sajtó "egyre újabb, gyanús ügyletekkel vádolja meg" Kocsis Istvánt még a Magyar Villamos Művek (MVM) vezérigazgatójaként végzett tevékenységével kapcsolatban.

Nyilvánossá vált néhány hete egy jó nevű nemzetközi ügyvédi iroda jelentése is, amely az MVM-nél történt "különös tranzakciókkal", köztük offshore ingatlanügyekkel foglalkozik. Kocsis István nyilatkozataiban cáfolta, hogy neki vagy feleségének offshore cége lenne.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását