2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Völgyi Zsuzsi lecserélte Győzikét ruhákra

Völgyi Zsuzsinak esze ágában sincs ismét Győzikével egy színpadra lépni, neki már egészen más felé visz mind szakmai, mind magánéleti útja.
2009. március 4. szerda 07:35 - HírExtra
Amióta lecsengett a Romantic zenekar körüli média-hajcihő, nem sokat tudunk-hallunk az egykori tagról, Völgyi Zsuzsiról. A feketehajú énekesnő nem szereti maga körül a felhajtást, boldog, hogy végre úgy csinálhatja a dolgait, hogy nem kell alárendelnie magát senkinek, csakis saját maga elképzeléseinek, és mindent meg is tesz tervei megvalósítása érdekében.

- A híradásokból tudjuk, hogy a Romantic együttes másodvirágzására készül, csakhogy ezúttal már Nélküled, hiszen nemet mondtál a megkeresésre.


- Sokakban az a tévhit él, hogy Gáspár Győzi ötlete volt a zenekar feltámasztása, holott ez nem így történt. Győzivel én soha nem beszéltem erről! Engem Kunovics Katinka, pontosabban az ő menedzsere keresett meg azzal, mi volna, ha folytatnánk együtt mi hárman, akárcsak a régi időkben? Nagyon örült volna ha igent mondok, de megértette, hogy esélyt kell adnom magamnak az új életre. Nekem nem hiányzik, hogy állandóan nyüzsögjek a médiában, de annak nagyon örülök, ha újságokban, netán címlapokon szerepelek, ha nívós partikra, bulikra hívnak. Nem vágyom már erre a vonalra, távolinak tűnik már ez az egész, de persze mindig is az életem része lesz a Romantic, hiszen hét évet töltöttem el benne, és ez nem csak Győzinek volt mindig is nagyon fontos, hanem nekem is. Most kellett keresniük valakit a helyemre, akit a Csillag születik című tehetségkutató versenyből megismert Toldi Anna személyében meg is találtak nemrégiben. Győzivel semmilyen kapcsolatom sincs, de Katinkát továbbra is nagyon szeretem, remélem, hogy a barátságunk nem rendül meg eztán sem. Szívből kívánok nekik sok sikert!

- Azért mondtál nemet, mert nem tudsz megbocsájtani Győzinek?


- Nem ilyen típusú ember vagyok, másrészt hangsúlyozom: nem feltétlenül csak erről van itt szó. Én sok mindent megbocsájtottam Győzinek, de hagyjuk ezt, nem akarom a múltat feszegetni. Leginkább a saját jövőm és a saját jövőképem miatt mondtam nemet az újbóli felkérésre. Két teljes éven át dolgoztam keményen a szólólemezem elkészítésén, ráadásul velem együtt egy zseniális és szakmailag magasan kvalifikált csapat is – többek között Szabó Zé, Bársoly Bálint, Nagy Laci - , nem dobhattam képletesen szólva az egészet a kukába! Ha én most „visszatolattam” volna a Romanticba, az számomra mindenképpen egyfajta visszalépést jelentett volna. Már egészen más zenei irányba mentem el az új dalaimmal, más külső jegyeket vettem fel, és ezen nem kívánok változtatni. Egyébként is olyan ember vagyok, aki ha lezárja egyszer a múltat – legyen szó párkapcsolatról, szakmáról -, akkor soha többé nem vág bele újra. Én inkább a jövőm felé tekintek, a kitűzött céljaimra koncentrálok.

- Az új „irányvonaladat” én magam is megszemlélhettem, hiszen láttalak fellépőként a tavalyi VIVA Comet Díjkiosztón, ahol elképesztő show-val egybekötött produkciót adtál elő! Kicsiben Madonnát vagy Kylie Minoguet juttatta eszembe a látvány, mikoris egy fülbemászó dallam taktusai közben Téged – aki igen erotikusra kitalált belépővel robbantál be a színpadra - sok csinos, kigyúrt fiatal táncosfiú emelgetett le-föl, ide-oda, egy percre sem adva a szemnek és a fülnek „szabadságot”…


- Nagyon örülök, hogy tetszett Neked a dalom és a produkciónk, bár én olyan rettentően izgultam akkor, hogy szinte kábulatban csináltam végig azt a pár percet, annyira koncentráltam, hogy jól sikerüljön minden, amit kitaláltunk. Utólag bevallom, született maximalistaként nem voltam tökéletesen elégedett: például fogyhattam volna még öt kilót a műsorig…

- Azóta is csinálsz a fellépéseid alkalmával időnként ilyen látványshow-kat?


- Magyarországon nem sok lehetőség van arra, hogy ilyesmit csináljon egy énekes, de persze ezt a nehéz gazdasági helyzetet mindenki megérzi most. Természetesen ha úgy rendelnének meg tőlem egy fellépést, hogy kérnék tőlem hozzá a show-t is, akkor boldogan megcsinálnám, de inkább arra törekszem, hogy az élőben előadott, zenekari kíséretes koncertjeim menjenek, nem a táncra és a látványra helyezem a hangsúlyt.

- A január-február mindig „döglött” hónapnak számít a zeneiparban, bár február második felében sok farsangi és egyéb báli rendezvényt tartanak. Ilyeneken léptél fel?

- Nem igazán. Tavaly „szakítottam” az akkori menedzseremmel, és attól fogva kerestem azt a szakembert, aki ért hozzá, hogyan tálalja és adja el az én produkcióimat. A keresési fázisban mindent nekem kellett csinálnom: például tárgyalni a lemezkiadókkal, üzleti partnerekkel, ami nem feltétlenül az én dolgom szerintem. Az éneklésben, a művészetben, a stúdióban és a színpadon kell hogy otthon legyek, hogy szórakoztassam (vagy éppen megríkassam) a közönségemet. Most úgy tűnik, ezek a kényszer terhek lekerülnek a vállamról, több ember is segít nekem ebben.
Forrás: sorry

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását