2024. április 28. - Valéria

"Nem gyengén smárol" - a megasztáros őszintén vallott párjáról!

Két hónap nagy idő. Ennyi ideje van együtt párjával a megasztár utolsó szériájának egyik legnagyobb tehetsége.
2009. június 29. hétfő 17:29 - HírExtra
Emlékeznek még Szecsődi Karcsira? A megasztáros énekes és barátnője egy izgalmas fellépés során ismerték meg egymást két hónappal ezelőtt.

– Hála istennek egy jó két hónapja van barátnőm, nem médiabeli, nem énekesnő, nem a Hien, nem a Tamara, mert lehetett hallani mindenféle hülyeséget – utalt egykori megás társaihoz nem fűződő kapcsoaltára Karesz. – Ő egy vidéki leányzó, aki egy színházi társulatnál van, nagyon szép és nagyon szeretjük egymást – áradozott a Tabu TV-nek Szecsődi.

Csakhogy a lány „nagyon vidéken van”, 190 kilométerre Budapesttől. Karcsit az elfoglaltságai sajnos nyolcvan százalékban Pestre kötik, a maradék húszban pedig Balatonkenesén tartózkodik, de ha tehetik, azért időt szakítanak a találkozásra.

Nem emlékszik Szecsődi Károlyra? Esetleg el sem tudja képzelni, hogy ki fia-borja lehet ez az énekes? Íme egy rövid emlékeztető a Megasztár 4 egyik adásából!

– Nem mondanám, hogy egy ideiglenes barátnő csupán, de majd ahogy hozza az élet, úgy alakul. Vagy szétmegyünk, vagy együtt maradunk. Bízom benne, hogy egy pár maradunk, nem mondom, hogy nem, de nem tudhatom előre – tette még hozzá Szecsődi Karcsi.

Statisztika #1: egy hazai felmérésben nem is oly rég a megkérdezettek 83 százalékban vallották, hogy a távkapcsolat nem a megfelelő kapcsolati viszony önmaga számára.

Statisztika #2: szintén a fent említett felmérésből derül ki az, hogy a távkapcsolatok minimális, elenyésző száma éli csak túl az első évet.

Persze azért mi még szurkolunk, hogy Kareszék rácáfoljanak a számokra. Ami ebben segíthet, az a következő: Szecsődi szerint a barátnője „nem gyengén smárol”.

Persze kérdés, hogy kivel.

Statisztika #3
: a felmérés arra is kitér, hogy a megkérdezettek 66 százaléka szerint a félrelépés előbb vagy utóbb, de elkerülhetetlen…
Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását