2024. április 29. - Péter

Meztelen címlapok! Metzker Viki meghódítja a világot!

Gyönyörű nyuszilányunk serénykedik, ugyanis meztelen képei be fogják járni a fél világot! Több ország is megvásárolta a szexis fotókat.
2009. június 29. hétfő 10:29 - HírExtra
Már korábban felröppentek olyan hírek, hogy Metzker Viki, csodálatos playmate-ünk meghívást kapott a Playboy villába, Hugh Hefnertől. A meglepő ebben leginkább az volt, hogy nem, mint nyuszit hívták meg, hanem DJ tudására voltak a leginkább kíváncsiak. A szőkeség ki is ment, de úgy tűnik sikere azóta is töretlen.

Ugyanis öt ország címlapján pózol teljesen meztelenül, hol egyedül, hol pedig a többi nyuszival. A képek még tavaly készültek, amikor első alkalommal látogatott el a villába. Viszont annyira jól sikerült a fotósorozat, hogy többen is lecsaptak rájuk, mint például Ukrajna, Hollandia, Kolumbia, Mexikó és Spanyolország.

- Nagyon jó érzés a lányok között lenni, főleg azért, mert Magyarországról én vagyok az egyetlen, akinek külföldön is jelentek meg címlapképei. – mesélte Viki, de nemcsak a címlapokat fogja uralni ezekben az országokban, hanem még interjúkat is készítettek vele.

Így eset az meg, hogy a holland főszerkesztővel olyan jól összebarátkoztak, hogy hamarosan DJ-ként is látogatást tesz az országban.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

zeta33
2009. június 29. 11:43
Sok sikert! Ebben a nehéz gazdasági helyzetben végre sikerült valakinek előremozdítani a gazdaság szekerét. Hiába, a kemény munka meghozza gyümölcsét. 30 évvel ezelőtt egy lett volna a sok közül a szövőgyári lányok közt. Meghívót nem a nyuszis magazintól, legföljebb a sorvezetőtől kapott volna a készáru raktár hátsó ficakjába. Na jó, nem gonoszkodom! Mégegyszer sok sikert. Mi meg majd elbibelődünk ezzel a csúnya gazdasági válsággal.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását