2024. május 4. - Mónika, Flórián

Az a bátor MSZP

A szocialista párt szembe mert nézni a világgazdasági válsággal, és vannak javaslatai annak kezelésére - mondta Mesterházy Attila szocialista frakcióvezető hétfőn a parlamentben, a miniszterelnök felszólalására válaszul.
2009. június 29. hétfő 13:40 - HírExtra
Mint mondta, a parlament tavaszi ülésszakának vége alkalmat ad arra, hogy a válságkezelés egy szakaszát lezárja a kormány, és mérleget készítsen. Hozzátette: a válságkezelés arról szólt, hogy az országot meg kellett menteni egy nagyobb bajtól, stabilizálni kellett a forintot, kordában kellett tartani az államháztartás hiányát, munkahelyeket kellett megőrizni.

Ezeket az intézkedéseket a kényszer szülte de, mint kiemelte, a kormány intézkedései a nemzet érdekét szolgálják.

Az MSZP frakcióvezetője Navracsics Tibor azon kijelentésére, miszerint a kormány elveszi a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat, úgy válaszolt: a Fidesz akkor sem támogatta a nyugdíjasokat, mikor nem volt világválság.

Véleménye szerint, aki azt sulykolja, hogy van egy könnyebb út, és nincs szükség a kormány intézkedéseire, az "becsapja az embereket".

Mesterházy Attila azt kérte az ellenzéki pártoktól, hogy ismertessék válságkezelő programjukat az Országgyűlésben.A frakcióvezető közölte: a kormány 2010 tavaszáig folytatja munkáját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását