2024. április 27. - Zita

Politikai Jurassic Park, avagy végjáték a Duna mentén!

Az MSZP fejleményein még röhögni is lehetne, ha nem lenne mégis jelen pillanatban az 1.0-ás kormánypárt. 20 évvel a rendszerváltás után elkezdődött a politikai múmiák végjátéka. Most értik majd meg Szekeresék, Lendvaiék, Kissék, mit jelent 20 éve a rendszerváltáskor használt szlogen: „Továrisi konec”.
2009. június 22. hétfő 17:30 - HírExtra
Bizony elvtársak, vége. Vége, mert felnőtt a politika új generációja már nem szobák mélyén politikai mutyik által, uram-bátyám módján kíván demokratikusnak látszó pártot építeni, hanem hisz abban, hogy a „demosz” – az elvtársak kedvéért: a nép – azaz tagság kezében kell és lehet helyezni a döntést. Miközben a tét nem a hatalom, hanem a baloldal léte vagy nemléte, aminek ereje soha nem volt konzervatív székfogó kommunista pozíciót nem ad fel elvén működő párt-mutyi, hanem az igazságosságon, a szolidaritást alapul vevő folyamatos fejlődés, azaz a változás. És mint tudjuk a változás útját lehet állni, de sokáig nem érdemes.



Ezt az elvtársak azt hittük megtanulták 89-ben, de kiderült elfelejtették 2009-re. Így csak egy út van: Búcsúzni szépen el, vagy szétverve a pártot az ingatlanvagyon értékesítése után gyorsan el. Most kérik őket párttársaik, de holnap a választók zavarják el őket.

17%-kal nem lehet vitatkozni.

Elvtársak! Konec!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. június 24. 13:00
Eddig rendben van: elvtársak tünés! De a lenyúlt szajrét vissza!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását