2024. április 18. - Andrea, Ilma

Baka előtt MSZP frakcióülés

A főbírójelöltről szóló szavazás előtt frakcióülésen dönt az MSZP arról, hogy miként demonstrálja: képviselői igennel szavaznak Baka Andrásra - tudta meg az MTI szocialista forrásból.
2009. június 22. hétfő 15:27 - HírExtra
Az MSZP hétfőn első körben azt javasolta a rendkívüli házbizottsági ülésen, hogy a főbírójelöltről zárt ülésen, gombnyomással szavazzanak, és ennek eredményét hozzák nyilvánosságra, de ezt a kezdeményezést a Fidesz és a KDNP elutasította.

A két ellenzéki párt továbbra is tartja magát ahhoz, hogy személyi kérdésről nem lehet nyíltan szavazni.

Az MSZP-frakciónak B és C terve is van arra, hogy a parlamenti főbíróválasztásnál bebizonyítsa, tartotta a szavát, és igennel voksolt Baka Andrásra - mondta Mesterházy Attila frakcióvezető a képviselőcsoport délelőtti ülése után.

Az MSZP képviselői mindent megtesznek azért, hogy még egyszer ne fordulhasson elő az a helyzet, miszerint nem tudják feketén-fehéren bizonyítani: tartották a szavukat - tette hozzá Mesterházy Attila.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kató-néne
2009. június 22. 15:36
Miről beszél ez a senkiházi-mesterházy ?-egy olyan banda B+C terveiről zagyvál,melynek alapszabájban rögzített elsődleges szempontja a HAZUGSÁG minden területen ? Ettől mán a Riska-tehen is elbőgi magát,nemcsak a "hon(hun)-pógár" :-D
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását