2024. május 4. - Mónika, Flórián

A brazilokat is meglopták

Az egyiptomi után a brazil labdarúgó-válogatottat is meglopták a Dél-afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupán.
2009. június 22. hétfő 09:48 - HírExtra
A dél-amerikai ország szövetségének szóvivője szerint az eset még pénteken történt a Pretoria melletti Centurion Lake Hotelben, ahol Klebernek és a csapat gyúrójának is pénz tűnt el a szobájából.

Csütörtökön az egyiptomiak panaszolták el, hogy miközben az olaszok ellen 1-0-ra megnyert csoportmérkőzésen szerepeltek, összesen 2400 dollárjuknak "kelt lába" a szállodában.

A helyi sajtó ugyanakkor úgy számolt be az incidensről, hogy az észak-afrikaiak hiányos öltözetű hölgyek társaságában ünnepelték meg a világbajnok feletti győzelmet. Erre reagálva Szamir Zahir, az egyiptomi szövetség elnöke kijelentette:
"Azért állítják ezt, hogy eltereljék a figyelmet a lényegről, azaz a biztonságról, és a csapatunk körüli botrányként tálalják a történteket."

A Konföderációs Kupán felmerült biztonsági problémák hallatán Okada Takesi japán szakvezető vasárnap közölte: jól őrzött magánhotelekben szeretné elszállásoltatni a válogatottat a jövő évi, ugyancsak a Dél-afrikai Köztársaságban sorra kerülő világbajnokság alatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását