2024. május 2. - Zsigmond

Döbbenet! Győzike lánya lesz a MTA elnöke?!

Éveken át a kamerák kereszttüzében élt, öntörvényű kislányként vált sztárrá. Képtelen fékezni az indulatait, s lassan iskoláskorú, de még mindig cumizik. Pszichológiai elemzés Győzike lányáról!
2009. június 18. csütörtök 12:10 - HírExtra
Nehezen jönnek a szavak. Először is, elmondani nem tudjuk, mennyire igaza van a Borsnak, amely hihetetlen szerepet vállal hazánk kulturális fejlődésében, s amely megállapítja: Gáspár Virág sztár. Valóban így van, ismertsége vetekszik Lendvai Ildikóéval és Orbán Viktoréval, elismertsége pedig közel 98 százalék, azaz 100 emberből 98-an elismerően nyilatkoznak róla. Legalábbis ezt gondoljuk, mert aki nem ismeri el, nem szereti, nem imádja Virágot, nos, rá egy örökkévalóságig a pokol bugyrai várnak.

Eltorzult Virág énképe! – kiáltja a sajtóba a veszélyt a Bors. „Kétoldalú probléma állhat a háttérben: egyrészt sütkérezhet a fokozott érdeklődésben, mindenki vele szeretne barátkozni, ezt pedig még élvezheti is. Az is előfordulhat azonban, hogy cikizik” – indokolta a pszichológus az énkép torzulását az újságnak. Szegény. „Az, hogy ezt a jelet mutatja [amit a képen láthat az olvasó], azt jelenti, dacból szembefordult a világgal” – mondta a pszichológus. Hát igen, Virág hihetetlen szeretnivaló kislány, a nevelés csúcsa, az ország reménysége, a haza megmentője, akiből egy nap még az MTA elnöke lesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

taki78
2009. június 28. 18:48
Ki a picsát érdekli a nyomoronc szutyok cigány. A magyarok pénzéből érték el, ahol most tartanak. A luxusra gondoltam. Előtte persze segélyből élhettetek ők is. Győzike valami kondáscigány volt, persze az is csak szigorúan adómentesen!
Amúgy, rettentő kevés hír lehet, hogy ilyen dolgokat kell "leadni"! Totál gáz!
fűzér timea
2009. június 19. 12:10
Ez aztán a HÍR!
Elég gáz a főszerkesztőre nézve...
Ezek után nem csodálkozom,hogy Molnár Anikóból is újságíró lett,hisz bármilyen hulladék hírt kiadnak,újságíráshoz nem kell érteni...!!!
Bambyka
2009. június 19. 12:02
Ö sztár? Csak egy nagyképü, önelégült, buta kislány! Ha nekem ilyen neveletlen lányom lenne már vizbe fojtottam volna. Még nagyobb gondok lesznek Magyarországon, ha ö lesz az MTA elnöke...Isten ments ettől a jövőtől....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását