2024. június 1. - Tünde

Kövér: Kommunistákkal nem lehet demokráciát építeni

Demokráciát, polgári társadalmat építeni azokkal, akik a kommunista rendszert kiépítették, fenntartották, működtették, nem lehet - jelentette ki Kövér László.
2009. június 16. kedd 21:40 - HírExtra
Kövér László szerint elsősorban nem Orbán Viktoron és nem a Fideszen múlt, hogy a rendszerváltozás utáni új rendszer mégis egy újabb történelmi hazugságra épült.
Mint mondta, bár a 20 évvel ezelőtti, június 16-i politikai küzdelmet az ellenzék, a Fidesz Orbán Viktor a beszédével megnyerte, és megóvta a mártírok méltóságát, sajnos a június 17-től kezdődő elmúlt 20 évet azok nyerték meg, akikkel szemben az egynapi csatát megnyerte az ellenzék.

Az, hogy a következő 20 év ne ilyen legyen, az még a Fideszen is múlik - szögezte le a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. június 17. 09:18
Akkor bajszos Kövér,sűrgősen KI KELL TAKARODNOD A POLITIKÁBÓL,mert EXKOMMUNISTA NE UGASSON DEMOKRÁCIÁRÓL!
lecsos
2009. június 16. 23:36
Megszólalt a nagy Fideszes tudós ez legalább olyan okos mint a Kósa Lajos.Egyáltalán tudja hogy mit beszél?Időnként a tükör elé állhatna és szembeköphetné magát.Egyszer az ilyen kommunistázós úriembert kiállítanám a hívei elé és kényszeríteném arra,hogy mondja el az életének azon szakaszának történéseit amikor az állampártot szolgálta.Kiváncsi lennék rá mit makogna össze. Ha netán a magyar nép 2010-ben bizalmat szavaz ezeknek az ámokfutóknak ne higgye egyetlen ember se azt,hogy ezt meg usszák.
ki kicsoda
2009. június 16. 22:56
"Kommunistákkal nem lehet demokráciát építeni" Ezt te tudhatod leginkább, mert veled lehetetlen, tehát úgy gondolod másokkal is. Mi ért nem mesélsz róla, hogy kerültél az egyetemről egyenesen az MSZMP "kutatói" állásába, mint ahogy kijavítottál, amikor szóvá tettem ezt neked.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását