2024. május 6. - Ivett, Frida

18 éves lányt keres a rendőrség

Eltűnt egy érettségiző lány a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodrogkisfaludból még június 14-én, a rendőrség keresi - adta hírül a szerencsi önkormányzat az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának (ÖS) honlapján (www.onkormanyzat.mti.hu) kedden.
2009. június 16. kedd 21:47 - HírExtra
A Szerencsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Újvári Bernadett bodrogkisfaludi lakos eltűnése ügyében, a 18 éves lány június 14-én délután fél egy és egy óra között ment el családi házukból kerékpárjával és azóta ismeretlen helyen tartózkodik, ez idáig nem adott életjelet magáról - tudósít a portál.

A diáklány nem jelent meg hétfőn az egyik szerencsi középiskola szóbeli érettségi vizsgáján, tanulmányi eredménye pedig nem indokolta az eltűnését.

Az önkormányzat az ÖS honlapján - amely részletes, fényképpel ellátott leírást közöl a fiatalról és kerékpárjáról - a rendőrség felhívására azt kéri: aki bármilyen információval tud szolgálni Újvári Bernadett tartózkodási helyéről, vagy az eltűnés időpontját követően látta őt, az jelentkezzen a 47/563-340-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívó számon, illetve személyesen is elmondhatja információit bármelyik rendőrnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását