2024. május 17. - Paszkál

A nagy sörlopás

Az első alkalommal még csak néhány, ám másodszorra már komoly mennyiségű sörösrekesszel távoztak tolvajok egy szolnoki telephelyről, ahol egy hét alatt kétszer is hívatlan vendégek jártak – közölte az MTI-vel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2009. június 16. kedd 21:55 - HírExtra
Szabó Zita szerint egyelőre nem lehet tudni, ugyanazok követték-e el a két betörést. Ám az a véletlenek furcsa összjátéka volna, ha kiderülne: egy héten belül egymástól függetlenül kétszer is különböző tettesek jártak egy kft. szolnoki telephelyén, hogy onnan az éj leple alatt mindkét alkalommal folyékony kenyeret vegyenek magukhoz megközelítőleg negyedmillió forint összértékben.

Valószínűbbnek látszik a feltevés, hogy ugyanazok jártak a telephelyen. Ez esetben viszont a nyári melegben bizonyára gyorsan nyakára hágtak első adag zsákmányuknak. Bő egy héttel ezelőtt ugyanis még csak nyolc rekesz sört vittek magukkal, amiről az ingatlan gazdája akkor még nem is tett bejelentést a rendőrségen. Az viszont már átlépte az „ingerküszöböt”, hogy az elmúlt hét végén egy híján félszáz teli rekesztől szabadították meg a céget. Méghozzá ezúttal is az egyszer már bevált módszert alkalmazva, a kerítésen átmászva jutottak be ismeretlenek a telephelyre és juttatták ki onnan a zsákmányt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását