2024. május 18. - Erik, Alexandra

Meghalt a lakástűzben

Meghalt egy idős asszony, amikor pénteken reggel eddig ismeretlen okból tűz ütött ki Szombathelyen, a Zrínyi Ilona utca egyik családi házában.
2009. június 12. péntek 07:25 - HírExtra
Magyarósi Balázs, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta: az asszonyt a tűzoltók kihozták a Zrínyi Ilona utcai lakásból, de a nő a mentők kiérkezéséig meghalt.

A helyszínen dolgozó tűzoltók tájékoztatása szerint az egyedül élő idős nő az ágyban dohányzott, ennek következtében kapott lángra az ágynemű és az ágy. Az égő ágynemű egy darabját megpróbálta eloltani, vagy eltávolítani a lakásból, de csak a konyháig ért vele, ott a gyorsan terjedő füsttől rosszul lett. A lakásból gomolygó füstöt egy kutyasétáltató vette észre, betörte az ajtót, de a füst miatt nem tudott beljebb menni.

A tüzet néhány perc alatt eloltották a szombathelyi tűzoltók, azonnal rátaláltak az asszonyra is, de már nem tudtak rajta segíteni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását