2024. május 18. - Erik, Alexandra

Visszakapták a levont pontokat, megvan az ezüst

A meglepetésgyőztes Unirea Urziceni mögött az FC Timisoara végzett a második helyen a román labdarúgó-bajnokságban, miután a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése nyomán a temesváriak visszakapták azt a hat pontot, melyet korábban a nemzetközi sportági szövetség (FIFA) vont le tőlük.
2009. június 11. csütörtök 11:54 - HírExtra
A FIFA fegyelmi testülete tavaly szeptember 3-án marasztalta el a temesvári klubot, mert álláspontja szerint nem tartotta tiszteletben a CAS azt megelőző, áprilisi döntését, amellyel a sportbíróság a korábbi tulajdonossal a klubszínek, az embléma és a név használata kapcsán kialakult vitát akarta lezárni.

A CAS mostani határozatában - melyet fellebbezés nyomán hozott meg - azt mondta ki, hogy az FC Timisoara eleget tett a kötelezettségeinek.

A temesvári alakulat a pontlevonással harmadikként zárt az Urziceni és a Dinamo Bucuresti mögött, a visszakapott pontokkal azonban megelőzi a fővárosi alakulatot, így indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az Urziceni 69 ponttal lett első, az FC Timisoara 67, a Dinamo 65 ponttal követi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását