2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Forró! Mindenki Ada testét akarja!

Nem meglepő, hogy egyre több férfi sündörög Ada körül, de hogy a fiatal énekes, SP is beállt a sorba, az mindenkit meglepett. Pedig erről maga a Comet győztes vallott, hogy bizony Ada nagyon is bejön neki.
2009. június 11. csütörtök 11:27 - HírExtra
Sokak számára teljesen ismeretlen lehet az a név, hogy SP, pedig nem árt megjegyezni ezt a rövidítést. Minimum a célból, hogy bizony nemrégiben ő is beállt a feltörekvő, fiatal celeb énekesek körébe. Amit teljes joggal meg is tehet, ugyanis a Comet díjátadón két gömböt is hazavihetett.

Első látásra egy kicsit lányos, kicsit szexis fiút látunk magunk előtt, akiért mily meglepő, a legtöbb tini lány rajong. A díjátadó után még többen próbálják megkörnyékezni a SP-t, aki hajthatatlan, mert nem kell neki egy lány se.

Talán egy hónapja, hogy Zimány Lindával is összehozták, pedig a fiatalok váltig állították, hogy csak barátok.

Nő nélkül jobb az élet?

- Jelenleg nem élek párkapcsolatban, mert egyszerűen nincs rá időm: dolgozom, egyetemre járok, és lemezt készítek. Ebből kifolyólag Lindával sem alkotunk egy párt. A közönségem két harmadát lányok alkotják, akik lelkes rajongóként attól sem riadnak vissza, hogyha meglátnak, olyankor mindig hangos sikítozásba kezdenek. – magyarázta a magánéletét SP.

Bevallotta, hogy mióta bizony elnyerte a Comet gömböket azóta még többen sikítoznak érte, már csak a bugyik hiányoznak a színpadról. Ha fehérneműk még nincsenek is, naponta azért dupla annyi levelet kap, mint eddig.

SP az új magyar ikon?

- A lányok szinte kivétel nélkül a telefonszámomat, vagy közelebbi elérhetőségemet szeretnék elkérni. Persze nem kaphatják meg, csak a fontos ismerősöknek adom meg. Egyelőre inkább a karrieremre összpontosítok, a magánéletem teljesen háttérbe szorul. Bár, ha jól meggondolom, Adára azért tudnék időt szakítani. – tette hozzá mosolyogva a fiatal énekes.

Nem is olyan régen egy erotikus fotósorozatot is készített a szexis műsorvezetőről, lehetséges, hogy akkor találta el ámor nyila SP-t? S, hogy mi erről Adának a véleménye?

- SP nekem mindig egy cuki kisfiú marad. – nyilatkozta mosolyogva Ada.

Hát, nagyon úgy tűnik, hogy SP-t most kikosarazták.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását