2024. május 8. - Mihály

Hatvanmillió fontot kap Guy Ritchie?

Legalább 20 millió font (6,8 milliárd forint) készpénz és 40 millió font értékű (13,6 milliárd forint) ingatlan boldog tulajdonosa lesz a Madonnától váló Guy Ritchie, - a filmrendező és a popdíva sokak meglepetésére állítólag pénteken megegyezésre jutott
2008. október 18. szombat 19:13 - Hírextra
A The Sun brit bulvárlap értesülése szerint a nagyjából 25 millió fontra rúgó vagyonnal bíró filmes a megállapodás értelmében cirka 60 millió fonttal gazdagszik. A Ravasz, az agy és két füstölgő puskacső 40 éves rendezője kapja meg a pár 1200 holdas vidéki birtokát, valamint felkapott londoni szórakozóhelyét. A készpénz londoni ingatlanjaik, egy családi ház és a mellette álló 10 hálószobás lak rá eső részét fedezi.

A párhoz közel álló források szerint a Los Angeles-i turnéját folytató Madonna és férje telefonon, "viszonylag fájdalommentesen" bonyolították a pénzügyi tárgyalásokat.

A 300 millió fontra becsült vagyonnal rendelkező popdívának nem kellett túl mélyen a zsebébe nyúlnia, miközben New York-i és Los Angeles-i ingatlanjait is megtarthatja - derül ki a The Sun cikkéből.

A hirtelenjében kötött megállapodás azért okozott meglepetést, mert sokáig az a hír járta, hogy Guy Ritchie "bekeményített". A filmes kedvét tán az vette el a hosszasnak ígérkező csatározástól, hogy 10 évvel idősebb neje Fiona Shackletont, a 2008-as válóperében Sir Paul McCartney-t is rendkívül sikeresen képviselő ügyvédnőt fogadta fel.

A felek jogi képviselői megannyi viharos telefonbeszélgetést követően jutottak megállapodásra. A gyermekek, a 12 éves Lourdes, a 8 éves Rocco és a hároméves David Banda elhelyezéséről még folynak a tárgyalások.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását