2024. április 25. - Márk

Értelmetlen pókertörvény?

Ma szavaz a parlament arról a szocialista módosító indítványról, amelynek célja az élőjátékos póker legalizálása, azaz megadóztatása; az online szerencsejáték továbbra is adómentes pénzforrás lehet - írja a hétfői Magyar Nemzet.
2009. június 8. hétfő 08:43 - HírExtra
A szerencsejáték-törvény Juhászné Lévai Katalin, Keller László és Halmai Gáborné által jegyzett módosításától félmilliárd forintos éves adóbevételt remélnek, és a befolyt összegből az "esélyek bankját" hoznák létre. A tervek szerint legalább 50 millió forintos törzstőkével rendelkező vállalkozások léphetnek piacra öt-tíz kártyaasztalos termek létesítésére, a játékszervező adózna, a kártyaterem játékadója pedig a játékalap öt százaléka lenne.

Pősze Lajos, a Szerencsejáték Zrt. egykori elnöke a lapnak elmondta: az on-line játékok ellenőrzése és megadóztatása jelentene igazán komoly bevételt, míg Molnár Krisztián, az APEH szerencsejáték felügyeleti főosztályának vezetője elismerte: az internetes szerencsejáték ellenőrzésével kapcsolatban igen nehéz a helyzet - olvasható a napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását