2024. április 29. - Péter

Sokkoló! Madárpókkal küzdött Gombos Edina

Kis híján idegösszeomlást kapott a MrésMrs felvételén Gombos Edina – a bátorságpróbán ugyanis arra kényszerítették, hogy szembenézzen régi félelmével, egy veszélyes pókkal.
2009. április 5. vasárnap 08:40 - HírExtra
A MrÉSMrs házigazdái mindent megtettek, hogy feledhetetlenné tegyék a versengő sztárok számára a bátorságpróbát. A népszerű rádiós hölgy mellett Kovács Áron is teljesen kiakadt, amikor megtudta, milyen feladat vár rá.

- Be kell vallanom, kicsit fájt, hogy paprikajancsit csinált belőlem a csatorna. Már a fenékmutogatás sem esett annyira jól, de ez a tetkó! – Fakadt ki ingerülten Kovács Áron. A híresség soha nem érzett késztetést, hogy bármit is magára varrasson, ezúttal azonban hősiesen tűrte a megpróbáltatásokat.

Nem járt viszont ilyen szerencsésen Gombos Edina, aki kis híján sokkot kapott, mikor kiderült, hogy egy madárpókkal a fején kell felolvasnia egy hírt.

- Arachnofóbiás vagyok, ami pókiszonyt jelent. Egyszerűen rettegek tőlük, így az első gondolatom a határozott nem volt. Halálfélelmem volt, és még ránézni sem tudtam először. Rázott a hideg, és a sírógörcs kerülgetett – emlékezett vissza a rádiós.

Az ijedtségnél nagyobb baj szerencsére senkivel sem történt, Edina ha kissé nehezen is, de teljesítette a próbát, így elmondhatja magáról, hogy sikeresen nézett szembe legnagyobb félelmével.
Forrás: HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását