2024. május 21. - Konstantin

Bajnai csomagja a viharkárosultaknak

Bajnai Gordon miniszterelnök azt kérte, hogy a biztosítók dolgozzanak ki olyan biztosítási csomagot, ami kifejezetten a természeti károk bekövetkezte esetén nyújthat segítséget az ingatlantulajdonosoknak - közölte a Kormányszóvivői Iroda.
2009. június 8. hétfő 16:00 - HírExtra
Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn Varga Zoltán önkormányzati miniszterrel és Trunkó Barnabással, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) főtitkárával tekintette át a Nyírségben pusztító vasárnapi vihart követően kialakult helyzetet. A tárgyalás résztvevői kiemelték, hogy a jelenlegi helyzetben mindennél fontosabb a biztosítók gyors és ügyfélbarát eljárásainak biztosítása, valamint az, hogy a kárelhárításban és kárenyhítésben közreműködő katasztrófavédelmi szervek, valamint a biztosítók képviselői együttműködjenek.

Bajnai Gordon miniszterelnök azt kérte, hogy a biztosítók a lehető legrövidebb időn belül teremtsék meg a lehetőségét az érdemi és gyors előlegfizetésnek, illetve javasolta, hogy a biztosítók dolgozzanak ki olyan biztosítási csomagot, ami kifejezetten a természeti károk bekövetkezte esetén nyújthat segítséget az ingatlantulajdonosoknak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását