2024. május 17. - Paszkál

Bokros: lesz képviselete Európában a modern konzervatív gondolkodásmódnak

Az Európai Unióban lesz képviselete a szakszerű, ésszerű, korszerű és modern konzervatív politikának - mondta Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője vasárnap Budapesten újságíróknak.
2009. június 7. vasárnap 23:55 - HírExtra
A képviselőjelölt azután reagált, hogy este tíz óra után eldőlt: az MDF színeiben bejutott az európai parlamentbe.Kiemelte: minden erejével, tapasztalatával azon lesz, hogy Magyarország lehetőségeit kitágítsa, erejét növelje az Európai Unióban.

Mint mondta, nagy örömére szolgál, hogy az MDF bejutott az európai parlamentbe.
Hozzátette: az Európai Unióban lesz képviselete a szakszerű, ésszerű, korszerű és modern konzervatív politikának.

A listavezető pozitívnak nevezte, hogy Magyarországon magasabb volt a részvételi arány, mint az unió országainak többségében."Az unió közös hazánk, megerősítése mindannyiunk közös kötelessége és érdeke" - tette hozzá.

Újból elmondta: Magyarország a XXI. század első évtizedét elvesztette a gazdaság és társadalomfejlődés szempontjából, ezért az országon múlik, hogy a második évtized ne vesszen el.

A XXI. század óriási kihívásokat fog még tartogatni az ország számára, nem mindegy tehát, hogy hogyan tud helytállni Magyarország az EU-ban - mondta.

Bokros Lajos úgy fogalmazott: fontos, hogy az MDF, mint az egyetlen józan, hiteles konzervatív párt továbbra is képviselettel rendelkezik az európai parlamentben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását