2024. április 19. - Emma

Zuschlag-per: Tárgyalás helyett beszélő

Érdemi fejlemények nélkül zárult, majd egyfajta beszélővé alakult Zuschlag János büntetőperének mai tárgyalása, amelyre két hozzátartozót idézett tanúként a bíróság, de egyikük sem tett vallomást.
2009. június 3. szerda 16:55 - HírExtra
A csalással vádolt volt ifjúszocialista politikus és társai büntetőperében ma Zuschlag János anyját és a másodrendű vádlott, Katus Ferenc feleségét idézték be tanúként a Bács-Kiskun Megyei Bíróságra. Vallomást azonban egyikük sem tett, mindketten azt közölték ugyanis, hogy élni kívánnak azzal a lehetőséggel, hogy a vádlottak hozzátartozó nem kötelezhetők vallomástételre. Ettől függetlenül mindketten azt kérték, hogy a bíróság kezelje zártan a személyi adataikat. A tárgyalást követően a tárgyalóterem egyfajta beszélő-helyiséggé alakult át, a nézőket és újságírókat ugyanis kiküldték a teremből, majd Zuschlagnak és Katusnak lehetőséget adtak arra, hogy a zárt ajtók mögött, fegyőrök őrizetében néhány mondatot váltsanak tanúként beidézett hozzátartozóikkal.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását