2024. május 6. - Ivett, Frida

Kaká nagyon kapós

Elképzelhető, hogy Kaká mégsem szerződik jövő héten a Real Madridhoz, mivel szerdán a Chelsea is bejelentkezett a brazil válogatott és az AC Milan aranylabdás középpályásáért.
2009. június 3. szerda 13:43 - HírExtra
A Marca című spanyol sportnapilap arról számolt be, hogy a királyi gárda 65 millió eurót fizet a 27 éves középpályásért, aki 2014-ig évi 9 millió eurót keres Spanyolországban. A Roman Abramovics orosz milliárdos által vezetett londoni klub azonban lényegesen kedvezőbb ajánlatot tett le az asztalra, ráadásul a Milantól oda igazolt Carlo Ancelotti vezetőedző, aki Angliában is szívesen látná együttesében Kakát.

A Real attól tart, hogy Florentino Pérez, a hétfőn visszatért régi-új elnök nem tudja tartani a lépést az angolok által felvert árakkal. A presidente 300 millió euróért építene új csapatot, amelybe a brazil sztár mellett - többek között - a Manchester Unitedot erősítő Cristiano Ronaldo megszerzése is bele tartozna. A El País napilap szerint félő, hogy ebben az esetben nem maradna elég pénz a portugál zseni kifizetésére.

A Manchester City által az év elején 100 millióért csábított Kaká a mostani 65 millió eurós vételárával minden idők második legdrágább futballistája lenne. A csúcsot 2001 óta Zinedine Zidane tartja, aki 78 millióért ment a Juventustól a Realhoz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását