2024. április 20. - Tivadar

Döbbenetes! Túl titokzatos a legújabb királynőnk!

Legújabb szépségkirálynőnk nem szeret feltűnősködni, ruhában, és sminkben az egyszerűt részesíti előnyben. Serdült Orsolya, ha teheti farmerban, és kényelmes cipőben rohangál.
2009. június 2. kedd 11:30 - Kővári Adrienn
Már másfél hete, hogy Serdült Orsolya hazavihette a királynői koronát, igazából még maga sem hiszi el, hogy a zsűri őt választotta meg az idei Miss World Hungarynek. Ennek ellenére ő továbbra is szeretne megmaradni annak az egyszerű lánynak, aki eddig is volt.

Orsi szereti az egyszerűséget, ami nemcsak a ruhatárán látszik, hanem a sminkjén is, ugyanis a Királynő győztese nem használ make-upot. Azért sem él ezzel, mert nem szereti a feltűnő dolgokat, akkor a legboldogabb, ha természetesnek tűnhet.

- Nemcsak a sminkben, hanem a ruháimban is szeretem a hétköznapi viseletet. Sokkal jobban csípem az egyszerű kis ruhákat és a farmert, mint az alkalmi viseleteket. Kiegészítőnek is csak egy dolgot veszek fel, egy tündért ábrázoló nyakláncot, mert ezt a testvéremtől kaptam ajándékba. – mesélte Orsi a napilapnak.

Azzal mindenki egyetérthet, hogy a királynőnek nincs szüksége feltűnő ruhákra, hiszen már önmaga is egy szemkápráztató jelenség.

De, hogy mégis mit visel a hétköznapokban, vagy egy-egy buliban?


Ha szórakozni megy a színes, és szexis ruhákat részesíti előnyben, míg a hétköznapokban a farmert, és a tornacipőt.

- Ha fotózásra megyek, vagy csak rohanok egyik helyről a másikra, mindig farmert húzok, egy tornacipővel. Ez a kedvenc lábbelim, mert nagyon kényelmes.

Nyáron a fehér, világos színű ruhákat kedveli, a szoknyákat különösen szereti. Nagyon várja már a nyaralást, a barátnőivel már meg is tervezték, hogy idén együtt fognak utazgatni. Mivel bikiniben a feketét kedveli, így biztos, hogy a közös utazásra egy ilyet  be fog pakolni.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását