2022. január 23. - Zelma, Rajmund

Mi jár a férfi fejében?

A férfiaknak mindig a szex jár a fejükben?! Dehogyis! Hiszen ott van még a foci és a sör is. Nem, ezek csupa sztereotíp válaszok. De ezt erősítette az az orvosi felmérés is, miszerint minden hetedik percben erre gondolnak. Ez azért túlzás!
2009. május 31. vasárnap 13:02 - HírExtra
Az viszont tény, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben is képesek nőkről fantáziálni. Ha például ebéd szünetben leugranak egy szendvicsért, átfut az agyukon, milyen lehet feltenni a pultos lányt egy gyors menet erejéig. De ez még messze nem annyi, mint ahogy azt a nők hiszik. Egy átlagos napon meghatározott periódusokban tör rájuk a vágy, de ezt nem lehet percekben mérni. És amúgy is, csak általánosságokban beszélhetünk.
Az egyértelmű, hogy kell valamilyen kiváltó ok. Egy lengén öltözött lány az utcán vagy egy tökéletes testű modell a plakátokon, éppen elég nekik. Csak ránéznek és az agyuk máris beindult. Vizuálisak, hát istenem. De náluk ez lehet a menekülés egy fajtája is. Tudod, ahogy a nők nassolni vagy vásárolni kívánkoznak, ők ebbe fojtják a bánatukat.

Percre pontosan lehetetlen megmondani, milyen gyakoriságról beszélhetünk. Szerintem nők és férfiak körülbelül ugyanott járhatnak. Ami biztos, hogy a hímek többet képzelegnek, mint amennyit megvalósítnak ebből.
Forrás: rtlbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását