2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nagyon cuki! Paris a legboldogabb, bár nem lesz ideje eljegyzésre!

A napokban végre megismerkedtek egymással a szerelmesek szülei is, Paris Hilton boldogabb, mint valaha! Úgy érzi végre felnőtt, az élete tökéletes, és ezt szerelme, Doug is így látja. Akkor miért nem beszélnek már az eljegyzésről se?
2009. május 29. péntek 14:10 - Kővári Adrienn
Végre megtörtént a nagy találka a szerelmesek szülei között, ugyanis Paris Hilton, és Doug Reinhardt felmenői végre megismerhették egymást. Az örökösnő nagyon izgatott volt emiatt, ő már régóta ismeri párjának a szüleit, kedveli is őket, de az ő anyukája még nem.

Tovább viszont nem kellett Rick, és Kathy Hiltonnak várnia, mert végre találkozhattak lányuk választottjának a családjával, így megnyugodhattak, hogy szemük fénye nem választott rosszul.

- Ez volt az első alkalom, hogy találkoztak. Én már sok időt töltöttem el Doug szüleivel, imádom őket! Elképesztőek, anyukája képes volt átutazni a fél világot, csak hogy láthasson engem. – mesélte örömködve Paris.

Az örömanyukák is imádják egymást!

- Nagyon sok közös van bennük, és ez tök jó, rengeteget beszélgettek. Az anyukám imádja az ő anyukáját, az apukám az ő apukáját. Annyira vicces, hogy látom mennyire kedvelik egymást. Ezt imádom! – tette még hozzá a szőkeség.

Az egymásra találás után eltöltöttek egy kellemes vacsorát is a szülők társaságában. Paris pár hónapja egy nyári eljegyzést emlegetett. A nyár már az ajtóban kopogtat, vajon tényleg megkérik a kezét?

- Dubai-ban leszünk, ahol a műsoromat, a BFF-t fogjuk forgatni, majd ezután a következő albumomat fogom készíteni. Fogalmam sincs, hogy mikor lesz időm eljegyzést tervezni! – jelentette be Paris. Csak nem meghátrált a világra szóló menyegzőtől?

A tökéletes pár?

Az biztos, hogy nagy port fog kavarni, ha végre bekötik a Hilton lány fejét. Gyűrűt már sokszor húztak az ujjára, de oltár elé még senki sem vezette. De, hogy mit is gondol mostani szerelméről?

- Vele olyan lenni, mint még eddig senki mással. Minden, amit Doug tesz olyan romantikus! Annyira lenyűgöző, nagyon boldogok vagyunk együtt. Gyönyörű, okos, jól nevelt, és úgy kezel engem, mint egy hercegnőt. – áradozott szerelmesen az örökösnő.

Meglepő, de Doug még csak 24 éves, azaz négy évvel fiatalabb Parisnél. Lehet, hogy ez kapcsolatuk titka?

- Mindenre olyan büszke vagyok, amit én csinálok! Úgy érzem, tényleg felnőttem végre az utóbbi években. Annyira izgatott vagyok, hogy majd milyen nő is lesz belőlem, ma már semmi sem aggaszt engem. – mesélte büszkén az örökösnő.

Nemcsak Paris ennyire elégedett párjával és önmagával, hanem ez fordítva is igaz. Doug úgy érzi, hogy megtalálta a tökéletes nőt, aki szexi, képes őt megnevettetni, önmagát sem veszi túl komolyan, de emellett egy határozott üzletasszony. Mi kellene még?

Az biztos, hogy az utóbbi években, amióta kiszabadult a börtönből sokkal összeszedettebb lett, nem hallatott magáról botrányokkal, és a kapcsolatait sem váltogatta olyan sűrűn. Többet nem is kívánhatnának!
Forrás: HírExtra/E! Online/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását