2024. május 8. - Mihály

Rosszindulatú daganattal műtötték a Depeche Mode énekesét

Rosszindulatú daganatot távolítottak el a Depeche Mode énekese, Dave Gahan húgyhólyagjából; a műtét sikeres volt, a június 23-i budapesti koncertet a szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint megtartják.
2009. május 28. csütörtök 19:50 - HírExtra
Rövid kényszerpihenő után június 8-án folytatja turnéját a Depeche Mode brit zenekar, így a június 23-i budapesti koncert sem marad el az énekes, Dave Gahan betegsége miatt - közölte a szervező Live Nation iroda az MTI-vel.

Az együttes Tour of the Universe 2009 elnevezésű koncertkörútja május 12-én szakadt meg, amikor a frontember, Dave Gahan röviddel az athéni fellépés előtt rosszul lett az öltözőben. Súlyos gyomorbántalmakkal szállították kórházba, ám az orvosok hamarosan rosszindulatú daganatot fedeztek fel húgyhólyagjában.

A tumort azóta sikeresen eltávolították New Yorkban, de Dave Gahannek a teljes gyógyulás érdekében június 7-ig pihennie kell; a turnét a tervek szerint június 8-án folytatják Lipcsében.

A budapesti, június 23-i koncertre már minden jegy elkelt, de a január 11-re tervezett következő magyarországi fellépésre - ami a Papp László Budapest Sportarénában lesz - még korlátozott számban lehet jegyeket kapni.

A szervezőiroda tájékoztatása szerint az elmaradt európai koncerteket - többek között az athénit, a belgrádit, a zágrábit, a varsóit és a londonit - valószínűleg későbbi időpontokban fogják bepótolni. A betegség és a rövid szünet nem érinti a jövő évi turnét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását