2024. május 2. - Zsigmond

Új csillag a mulatós romazene egén

Jó hír a mulatós zene szerelmeseinek, hogy egy gyönyörű énekesnő, Sabrina színesíti a modern roma-dance zene palettáját. Sabrina első nagylemeze várhatóan nyáron kerül a boltok polcaira, ám dalai már hallhatók különböző rendezvényeken.
2009. május 25. hétfő 13:35 - HírExtra
A fiatal énekesnő ugyan gyermekkora óta imádja a zenét, és két lánytestvérével gyakorta fellép lakóhelyének rendezvényein, ez idáig civil foglalkozást űzött. A közgazdasági középiskola után vendéglátói oklevelet szerzett, jelenleg pedig a Pápai Pegazus Színház partnerkapcsolati referense. Sabrina úgy érzi, hogy minden eddig megszerzett tudásának hasznát tudja venni, és nem akar teljesen elszakadni munkájától, de nagyon boldog, hogy végre teljesül régi vágya: színpadra léphet és énekelhet.

„Ugyan a szüleink nem vonzódnak a színpadhoz, de a gyermekeik – a két testvérem és én – annál inkább. Otthon mindennapos dolog, hogy a három lány folyton énekel. Jó ideje vágyom arra, hogy a közönségnek is megmutassam, mit tudok, de eddig nem fektettem bele energiát, hogy a kisebb helyi rendezvényeken kívül máshol is szerepeljek. Néhány hónapja azonban találkoztam jelenlegi menedzseremmel, fantáziát látott bennem, így nekivágtunk a közös munkának. Nagyon élvezem a lemezkészítéssel járó minden pillanatot, és már alig várom, hogy kezemben tarthassam első saját albumomat” – mondja Sabrina.

Sabrina elsősorban tradicionális és még nem ismert mulatós dalokat ad elő, modern, dance-es hangszereléssel. A hamarosan megjelenő lemez érdekessége, hogy nem csak magyarul énekel, hanem néhány nótában a roma nyelv sajátosságai is helyet kapnak. Az album megjelenéséig a mulatós zene kedvelői számos rendezvényen találkozhatnak Sabrinával, akinek műsora felejthetetlen élményt nyújt a modern roma-dance mulatós zene rajongóinak, egy gyönyörű énekesnő előadásában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását