2024. április 30. - Katalin, Kitti

Sasnak az egészsége is ráment az "adócsalásosdira"

Még mindig nincs ítélet Sas József büntetőperében. A humoristát nagyon megviselte az eset, olyannyira, hogy a tegnapi tárgyaláson rosszul is lett.
2009. május 21. csütörtök 14:59 - HírExtra
Mint ismeretes Sas Józsefet tavaly felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélte a Fejér Megyei Bíróság, mert éveken keresztül több tízmilliós adó és járulék-bevallási és befizetési kötelezettségének nem tett eleget. Szerződött egy színházi berkekben „számlázósnak” titulált üzletemberrel, ám a dolog balul sült el. Sas azóta önrevízió keretében már megfizette a tartozását, de büntethetősége fennáll.

Sas elmondta, hogy egész életében húsz fillért sem lopott, nagyon bántja az ügy és várja, hogy mielőbb pont kerüljön a dolog végére. Elmondta azt is, hogy a per kapcsán egészsége megrendült, gyógyszerek segítségével kell élnie, a tárgyalás előtt is több szert kellett bevennie, nehogy asztmás roham kapja el.

A gyógyszerek ellenére azonban a tárgyaláson rosszul lett. Orvosi papírokkal tudja igazolni, hogy pszichoszomatikus asztmás betegséggel küzd.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását